2777
2789
عنوان

حسادت

229 بازدید | 13 پست

باکسی که به شدت حسود زندگیمه وپشت سرم زیاد حرف درمیاره چجور رفتار کنم چی بزارم روپروفایلم زندگی خودش داغووونه درتوانمم نیس برم زنگ بزنم دلشو بشکنم خیلی ناراحتم کرده مثلا برام حرف دراوردن شوهرمو تو مرکز ناباروری دیدن درصورتی که دوقلوهامو طبیعی باردارشدم خدابه همه بده اخه خاست خدابوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط رهاش کن به حال خودش چون به اندازه کافی داره عذاب می کشه...سعیم بکن کمتر ببینیش... همین.. خودتو درگیر بازیاش بکنی هم دلش خنک میشه هم اعصاب خودت خورد میشه... بی محلی بیشتر می سوزونش

بیخیال برات مهم نباشه 

اصلا تواین مراکز هم دیده باشه به خودتون مربوط 

به بقیه چ ربطی داره 

محل نده 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

من ظاهرا محل نمیدم ولی از درون خیلی غصه میخورم.واگذار خدا کردم.جوابم گرفتم ولی واسه اونا درس عبرت نمیشه.تصمیم دارم مثه خودشون بشم.نه اینکه دل بشکنم و حسادت کنم.میخوام محل ندم و ادم حساب نکنم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
عزیزم بازم خداروشکر حرفای زشت پشت سرت نزده  من که یه حسودی انقدر پشت سرم افتضاح گفته همه مواظب ...

دقیقا عین من.اول خواستم بی تفاوت باشم ولی تجربه بهم ثابت کرده وقتی بی تفاوت باشی اون آدم بدتر میکنه .ی عالمه راست و دروغ.حرفای ناموسی و بی ناموسی رو گذاشته به پام.احساس میکنم باید ی کاری بکنم و الا سکوتم نشانه این برداشت میشه که حرفای اون درسته و اگه منم ی چشمه بهش نشون ندم هیچ موقع کوتاه نمیاد.نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟

دقیقا عین من.اول خواستم بی تفاوت باشم ولی تجربه بهم ثابت کرده وقتی بی تفاوت باشی اون آدم بدتر میکنه ...

منم میگم باید جواب داد خیلی بی تفاوت بودم منتهی مادرم نمیزاره میگه دل نشکن

خوشگل خانوم ، اینا آدمای مریضی هستن ذهنشون بیماره 

بذار هر چی میخوان بگن ، تو آرامشتو بخاطر یک سری آدم بی مغز خراب نکن 

خوشیتو نشونشون بده تا بترکن ن پروفایل بذاری شاد شن ..‌

)یکی باید ب خودم بگه اینا رو  😁

😁😁😁😁😂😂😂