2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دو تا از دوستام بودن و هستن خیلی راضین

عزیزم من رفتم پیشش اصلا ندیدمش 2 نفر دیگه پیشش هستن که اونا همه کار میکنن اولین بار رفتم یکی دیگه بود که ازمایش بتا نوشت بعدشم که بردم نشون دادم باز یکی دیگه نگاه کرد و سونو نوشت واسه ماه 11 نمیدونم درسته یا نه؟ یعنی هیچی ازمایش نداره که برم انجام بدم تا اون موقع؟ از دوستات واسم میپرسی

چند وقتته عزیزم!؟ زیر11هفته خودش نمیبینه و ماماهاش میبینن.

6 هفته هستم؟اخه میخوام ببینم درسته ؟اگه خدای نکرده مشکلی باشه چی؟چرا زودتر این کار و نمیکنه؟ هیچی واسم ننوشته اخه ؟من از هرکی سوال کردم میگن تو 6 هفته باید برای ساک حاملگی بری 8 هفته هم برای ضربان قلب تازه خیلیا میگن باید ازمایش هم بدی

6 هفته هستم؟اخه میخوام ببینم درسته ؟اگه خدای نکرده مشکلی باشه چی؟چرا زودتر این کار و نمیکنه؟ هیچی وا ...

عزیزم من خودم دوتا سقط داشتم تو 5 هفته دیگه اینقدر دکتر رفتم وارد شدم . الان اصلا سونو نرو اصلا تا 8 هفتگی که صدایش قلب بخواب بشنوی برای همه ساک تشکیل میشه صدایی قلب مهمه الآن زود بری جز استرس چیزی برات نداره نگران نباش تا 8 هفته صبر کن. نمیدونم چرا ماه 11 نوشته عزیزم. به نظرم باید فولیک اسید بخوری و آزمایش تیروئید و قند هم بدی حالا چرا ماما ننوشته نمیدونم. من خودمم میخواستم برم پیش شهاب الدینی ولی چون خودش اول ویزیت نمیکنه نرفتم . میخوای یه دکتر دیگه برو عزیزم که استرس نداشته باشی