2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

848 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من و شوهرم جفتمون شاغلیم و تعطیلیمون فقط عصر 5 شنبه و جمعه ست

این چن روز شوهرم اصلا خونه نبود چون تعزیه میخونه همش مراسم داشت شب هم مجبور شد بره ابیاری باغشون و جمعه هم تا عصر باغ بود و خلاصه نبود کلا نتونستیم از تعطیلاتمون استفاده کنیم کلا 

خب?!

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقت هم هست ک مسافرت یا جایی گردش نرفتیم چون صفر بود وقت نمیکرد مراسم بود 

حالا دیشب بهش میگم سرت خلوت شده بیا یه روز جمعه تا شب همین نزدیکا بریم جایی بعد اینهمه مدت مشهد هم قرار بود بریم کنسل کردی و اینا میگه نمی رسم

مادرم اینا میخوان خونه شون تعمیر کنن با داداشام قرار گذاشتم چن هفته ای جمعه ها بریم خونه شون کمکشون کنیم گناه دارن زمستونی اذیت میشن 

حالا من اصلا مخالف نیستم بره کمک مادرش کنه اما پس من چی

ازون بدتر ک دیشب داشتم بهش فکر میکردم برادر شوهرای من کارشون شیفتیه اون یکی هفته ای 4 روز اون یکی هم ماهی دوهفته تعطیله کلا خب اونا روزای دیگه ای میتونن خونه باشن وقتشونم ازادتره نمیتونن چن روز اضافه برن روزای بیکاریشون تا حتما شوهر من نباشه اینهمه هم طول نکشه ؟

چند هفته می خواد مگه طول بکشه بزار بره تو هم برو خونه مادرت یا پیاده روی با دوستات

اخه الان تقریبا 2ماهه ک یه روزم اخر هفته باهم بیرون نرفتیم حتی مهمونی هم من تنها میرفتم توی این مدت چون شوهرم تا 10شب سر کاره و زمستون 10 شب دیره یه کم