2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا شوهر خواهر شوهر من هم سرهنگه هم جایگاه سرتیپی داره هم دانشجوی دکتراست همش میگه من سه تومن میگیرم همش می ناله از بی پولی و خونه مادرشوهرم تلپه😐😐😐فکر کنم بیست سال خدمتم هست

من امضا ندارم
والا شوهر خواهر شوهر من هم سرهنگه هم جایگاه سرتیپی داره هم دانشجوی دکتراست همش میگه من سه تومن میگیر ...

ارتشیه؟الان تازه کارا با دیپلم حدود دو میگیرن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
ارتشیه؟الان تازه کارا با دیپلم حدود دو میگیرن

نه نیرو انتظامی بابا 

همش از مادرشوهرم پول میگیره خونه و ماشینم داره ولی یک ذره واسه زن و بچش خرج می کنه میگه ندارم

من امضا ندارم
نه نیرو انتظامی بابا  همش از مادرشوهرم پول میگیره خونه و ماشینم داره ولی یک ذره واسه زن و بچش ...

نیرو انتظامی میگن بیشتر ارتش میگیرن .من دیدم دیپلمه ها و درجه ستوان دو بالا میگیرن .اون طرف سرهنگه سه بیشتر میگیره مخصوصا که میگی جایگاه سرتیپی داره

شوهر من ارتشیه۲۸۰۰کل حقوقه. که البته از این کسری بیمه هم۷۰۰کم میکنن  اخه مامانش وخاهرشهم ما ب ...

بیمه ازاد هرنفر چقدر کم میشه؟

نیرو انتظامی میگن بیشتر ارتش میگیرن .من دیدم دیپلمه ها و درجه ستوان دو بالا میگیرن .اون طرف سرهنگه س ...

چه  می دونم منم به خواهر شوهرم میگم باور نمی کنه حتی طوری شده فقط مونده شوهر من کمک مالیش کنه خواهر شوهر من اگه مادرش نباشه یه دست لباسم  نمی خره شوهرش همش میگه ندارم😐😐

من امضا ندارم
بیمه ازاد هرنفر چقدر کم میشه؟

نمیدونم۵نفر بیمه ایم.همه هم تکمیلی هر چی میگیم‌اقااااا ما بیمه تکمیلی نمیخاییم قبول نمیکنن میگن سازمانیه

اخه بیمه تکمیلی خیلی خدمات نمیده همش میگه دارو خارجیع تعلق نمیگیره

چه  می دونم منم به خواهر شوهرم میگم باور نمی کنه حتی طوری شده فقط مونده شوهر من کمک مالیش کنه خ ...

فیش حقوقی داره مگه میشه زنش ندونه حقوقش چقدره