2777
2789
عنوان

بافت نی نی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 81 پست
اینو چند میبافی

نمی دونم . تا حالا نبافتم . اینو فک کنم دوتا کلاف نخ لازم باشه . 

چرا خودت نمی بافی . خیلی راحته

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزایی که اینترنتی سفارش میدین  اکثرا همینطوریه

چون نمیشه ارتباط مستقیم داشت 

این سفارش روقبول کن  چون لباسش رودوست داری دیگه پس نده دفعه بعد  جاهای که مطمئن هستی سفارش بده

برای سلامتی دخترم دعاکنید
نمی دونم . تا حالا نبافتم . اینو فک کنم دوتا کلاف نخ لازم باشه .  چرا خودت نمی بافی . خیلی راح ...

بلد نیستم 😑😑😑

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

خوشبحالت که همچین هنریو بلدی خوشبحال بچه هات

من بلد نیستم 😢😢😢😢

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
چیزایی که اینترنتی سفارش میدین  اکثرا همینطوریه چون نمیشه ارتباط مستقیم داشت  این سفارش ...

عزیزم پولشو برام فرستاده 

نقص کارشو قبول نکرد منم برای سیسمونیم میخوام اگه موقعیت دیگه ایی بود میگفتم اشکال نداره 

الانم آدرسو ازش گرفتم فروا برم کارشو پست کنم تو اداره پست میگم از خودش هزینه رو بگیرن 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

برا نی نی منم بباف هزینشو میدم ارسالشم خودم میدم هزینشو 😢😢

خوشبحالت که همچین هنریو بلدی خوشبحال بچه هات من بلد نیستم 😢😢😢😢

خیلی راحته . اون لباس نی نی شما قلاب بافی هستش . اتفاقا قلاب بافی خیلی هم‌آسونه . 

یه قلاب و کاموا بگیر از تو نت آموزش قلاب بافی رو پیدا کن . آموزشش خیلی راحته . منم اول یاد نداشتم . از کتاب و نت یاد گرفتم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
منم دخترخالم میبافه پیج داره تو اینستا.حتی از خارج از کشور هم سفارش داره.قیمتاشم مناسبن. اگه خواستی ...

بده پیجو

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
منم دخترخالم میبافه پیج داره تو اینستا.حتی از خارج از کشور هم سفارش داره.قیمتاشم مناسبن. اگه خواستی ...

بده عزیزم

خیلی راحته . اون لباس نی نی شما قلاب بافی هستش . اتفاقا قلاب بافی خیلی هم‌آسونه .  یه قلاب و ک ...

الان وقتشو ندارم چیزی تا زایمانم نمونده میخوام بذارم تو سیسمونیم 

انشاءالله ماله یکسالگیشو خودم ببافم