2777
2789
عنوان

پسرم

123 بازدید | 12 پست

سلام.دوستان کسی میتونه کمکم کنه.پسر۲سالم همش ازخواب بیدارمیشه.گریه میکنه ویه کم بعداروم میشه میخوابه.انگاریه دردی داره که میگیره ول میکنه.تموم که میشه خوابش میبره.کسی میتونه کمکم کنه

خب 2ساله حرف میزنه دگ.. بپرس ازش کجاش درد میکنه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
خب 2ساله حرف میزنه دگ.. بپرس ازش کجاش درد میکنه

نه پسرمن حرف نمیزنه.ماه بعد۲سالش میشه.چندتاکلمه بیشترنمیگه.خودشم وقتی گریه میکنه خیلی بیتابی میکنه وهیچ چی نمیگه.ولی توحالت عادی ازش بپرسی بهت میفهمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پسرمن حرف نمیزنه.ماه بعد۲سالش میشه.چندتاکلمه بیشترنمیگه.خودشم وقتی گریه میکنه خیلی بیتابی میکنه و ...

عزیزم... خدا حفظش کنه برات.. ببرش دکتر.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
قران بزار بالا سرش یا ازین سنجاق قفلی های قرآن دار بزن به لباسش

اگر خوب نشد ببرش دکتر. آخه اگه دردی باشه که از خپاب بیدار کنه خیلی خطرناکه. شاید حاش گرمه یا سرده یا بده اینارو همشو چک کن. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
اگر خوب نشد ببرش دکتر. آخه اگه دردی باشه که از خپاب بیدار کنه خیلی خطرناکه. شاید حاش گرمه یا سرده یا ...

مرسی ازهمه.فعلاکه خوابیده.من تاصبح نخوابیدم.الانم دارم میرم سرکار.به مامانم سپردم اگه دوباره گریه کردحتماببردشدکتر

جلو تلویزیون نمیزاریش؟ اکثر کارتونایی که میبینن خشنه تو روحیشون اثر میزاره یکی از آشناهای ما بچش همینطوری میشد مامانش فهمید مال کارتونای شبکه پویاس که همشون خشن  و جنگی هستن از وقتی دیگه ندید شبام خوب میخوابه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
جلو تلویزیون نمیزاریش؟ اکثر کارتونایی که میبینن خشنه تو روحیشون اثر میزاره یکی از آشناهای ما بچش همی ...

اخه خیلی عجیب بود.تازه ۴روزه ازشیرگرفتمش.اولش گفتم شایدبهانه شیررومیگیره.میخوابیددوباره ۱۰دقیقه بعدبیدارمیشد‌.معلوم بوددردداره.چون اروم که میشدهمون حال خوابش میبرد‌.