2777
2789
عنوان

بحث

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 57 پست
خواهر اين خانومم تو اين كاراست و هي برا زنداداش و نميدونم جاري و ايناش از اين طلسما ميگيره و روز ب ر ...

یعنی زندگی خودش داره خراب میشه ؟

روی برادرش و اینا اثر نداشته ؟

👨‍👩‍👦‍👦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی زندگی خودش داره خراب میشه ؟ روی برادرش و اینا اثر نداشته ؟

تاثيرش موقتي بوده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
براي سه تا از دوستامم گرفت بازم همشون همينجور راضي بودن و واقعا متعجب بودن  به يكي از دوستان س ...

اما دیگه سراغش نرو هر ادمی قدرت تغییر سرنوشتشو داره وقتی پیش این ادما میری تو یه راه خاص میندازنت 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
مگه کدوم شهره 

بهشهر مازندران

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اما دیگه سراغش نرو هر ادمی قدرت تغییر سرنوشتشو داره وقتی پیش این ادما میری تو یه راه خاص میندازنت&nb ...

والا ترسيدم ديگه زنگ نزدم اصلا 

اخه اين قدرت قطعا در دست انسان نيست و در اثر ارتباط با موجودات ماورا الطبيعه هست🙁زياد تو اين خطا بري اين موجودات وارد زندگي ادم ميشن و اصلا خوب نيست 

همون يكبارم از سر كنجكاوي و اينكه بفهمم اون كاغذ براي چي بوده تماس گرفتم 

درخواست دوستی دادم 

قبول كردم عزيزم

والا برا من مو ب مو دقيييييق درست بود حاي شخصي ترين اطلاعات در مورد خودم و همسرم😐

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
ما خودمون مدتی تو یه خونه حیاطی زندگی میکردیم بعد از مدتی احساس میکردم یه شخصی شبا تو خونه هست بخصوص ...

درخواست دوستی دادم

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

امروز یه تاپیک بپد راجع به همین موضوع داغ دلم تازه شد 

من که زندگیم سر همین جادو جمبلا نابود شد 

اصلا سمتش نرید. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید