2777
2789
عنوان

بحث

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 57 پست
دعا میگیره که شوهره رو نگه داره تا الان هم موفق بوده 

همينم اسير كردن اون مرده 

زن نانجيبيه و اينكارش خير براي اون اقا نيست كه!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همينم اسير كردن اون مرده  زن نانجيبيه و اينكارش خير براي اون اقا نيست كه!

ب هر حال تاثیرش رو داشته اما خب فقط زندگی رو داره ولی دل شوهره همش با این و اونه 

👨‍👩‍👦‍👦
اگه تجربه ای داری بگو دوستم 

ي زن تو اقوام همسرم خيلي دستش تو اين كاراست اصلا معروفه😐😶

اين خانوم دوتا ازدواج ناموفق داشته و سه تا بچه از اردواجاش 

براي بار سوم با ي مرد زن و بچه دار دوست شد 

خودش با افتخار از جاهايي ك رفت و واس مرده ر بهم ريختن زندگيش طلسم گرفت صحبت ميكرد😐اخر مرده زنشو طلاق داد و اين فتنه رو عقد كرد 

اما از روز عقدش و رفتن تو خونه اون مرد بدبختي براش ميباره حتي بدتر از قبل

طوري ك يك مدت زيرپله ميخوابيد و مرده اجازه نميداد اين زن وارد خونه بشه😐

خب به هرحال اه زن اول اون اقا و بچه هاش بايد يه جا حال اين موجود عوضي رو ميگرفت يا نه؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ي زن تو اقوام همسرم خيلي دستش تو اين كاراست اصلا معروفه😐😶 اين خانوم دوتا ازدواج ناموفق داشته ...

بله صد در صد از هر دستی بدی از اون دست پس میگیری ب این قانون ایمان دارم 

👨‍👩‍👦‍👦
وای مگه میشه ؟؟؟😳😳

بخدا من اعتقاد نداشتم ميخنديدم همش 

تا اينكه تو خونم پيدا كردم دست نوشته عجيب غريب چون ميدونستم از اطرافياني ك به خونم دست رسي دارن در نبود من اينكارا بعيد نيست 

نميخواستم حضوري هم برم تلفني و با عكس خودم و اسمم و اسم مادر خانومه برام باز كرد 

بجون مامانم از گذشته هرچي ك گفت انگار با من زندگي كرده و منو ميشناسه 

از ايندمم هرچي گفت قشنگ مو ب مو اتفاق افتاد😑

خواهر اين خانومم تو اين كاراست و هي برا زنداداش و نميدونم جاري و ايناش از اين طلسما ميگيره و روز ب روز حقير و ذليل تر ميشه

وای مگه میشه ؟؟؟😳😳

براي سه تا از دوستامم گرفت بازم همشون همينجور راضي بودن و واقعا متعجب بودن 

به يكي از دوستان سايت هم دادم شمارش رو تماس گرفت اونم بعدا بهم پيام داد ك كاملا خانومه حرفاش درست بود از گذشته و منتظر بود بيينه حرفاش در مورد اينده ميشه يا كه نه

ما خودمون مدتی تو یه خونه حیاطی زندگی میکردیم بعد از مدتی احساس میکردم یه شخصی شبا تو خونه هست بخصوص وقتی توی اتاق خواب میخوابیدم خلاصه کار ب جایی کشید که من این موجود رو وقت خواب کنار خودم میدیدم البته فقط بدنش رو و خیلی کارهای دیگه انجام میداد از طرفی منو میترسوند از طرفی شبها میدیم ک بغلم میکنه با یه آقایی تو قم صحبت کردم یه سری دستور العمل بهم داد و درست شد خداروشکر 

👨‍👩‍👦‍👦
تلفنی هست یا حضوری 

هم تلفني بود هم حضوري 

من دلم نميخواست حضوري برم هم دو ساعت راه بود تا اونجا حوصله نداشتم 

اخه فكر نميكردم بدرد بخوزه ك بخوام وقت بزارم برم تا اونجا 

برا همين تلفني برام گرفت