2777
2789
میتونی  رو پا  بشی    سخت هس ولی میشه  نشونش بده لیاقتتت داشتنت  خیلی ...

نمیتونم افسردگی گرفتم. الان دوساله که اون ازدواج کرده ولی من هنوز آدم سابق نشدم. یه دختر اهل کار و درس بودم و اهل دوستی و .. نبودم اونم آشنا بود و بهم پیشنهاد ازدواج داد و منو به خودش وابسته کرد. افتادم توش وگرنه از دوستی کلا خوشم نمیاد. هیچیش از من بهتر نیست. من دکتری دارم کارمندم ظاهر خوب و خانواده خوب و با اصالت دارم ولی کسی بهم ترجیح داد که خیلی از من پایین تره.افسردگی گرفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونییییییی هدف  بزار و قدم  بردار  ب خودت خوبی کن جای همه بدی هات من   ...

نمیشه حتی روانشناسم نتونست😔😔

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
اگه اسمشو بگم کاربریم حذف میشه    

منم از همونی که تو متنفری بدم میاد 😊

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
آدمهای اطرافم که خوبن خداروشکر بدذات و بدجنسم نیستن ولی اگرم باشن من ازشون متنفر نمیشم خیلی کمرنگشو ...

نمیشههه گاهی نمیشه

تو مهمونی  که معرف  ی  جاریم بودیم

اومد   سنگین سلام داد و رف   ب شوهرم و برادرش  چسبید  من چند بارم رفتم  سنگین وسرد شد

ن ی بار چندییببن بار نهایت اجبار  لبخند تحویل هم دادیم

من چند بار رفتم ولی سرددد و خشک دورشد

تو چندین جلسعههههه

هر وقت اعلام کردم شوهرم گف نه کجاش

خونگرمه

اخرین بار کم‌محل شدم و دور

موقع  خداحافظی شوهرم

رف  ماشین از پارکینگ بیاره  منم جاریمو جلو در دیدم

من خدا حافظی کردم باا من سرد خدافظی کرد

رفتم بشینم  تو ماشیننن

سرییی جلو زد ازم  یا شوهدم توپ خداحافظی کرد

واقعا متنفر شدم  ازش  این

۱۰  دوره همی بود

ولی دوست داره

منو  نادیده   بگیره ک نیستی اصلا

نمیتونم افسردگی گرفتم. الان دوساله که اون ازدواج کرده ولی من هنوز آدم سابق نشدم. یه دختر اهل کار و د ...

اگه بخواهی همین جور دطت دست کنی افسردگی از پا در میاره میشه مثل من سیزده سال پیش اشتباه کردم موندم باهاش   ولی اون نامرد هر دفعه بایکی بود من داغون شدم الان دارم درس میخونم دبال کارم سعی کن میتونی نزار دیر بفعمی اون لیاقت نداشت شما رو باور کنید موقعیت بهتر میاد براتون