2777
2789

از یه پسری که دو سال تمام با احساساتم بازی کرد و آخرش گفت نمیشه باهات ازدواج کنم خانواده م مخالفن. خودش بهم پیشنهاد ازدواج داد و خودشم کنسلش کرد. هیچی از لحاظ تحیلات, اخلاق و خانواده کم ندارم. دختری رو به جام گذاشت که هزار برابر ازم پایین تره. دو ساله قرص اعصاب مصرف میکنم کارم هر روز گریه س.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادم  با خودش راحت کنار میاددد بشینی   مشکبتو باز کنی راه حل زیادی داری ادم همیشه ب خودش م ...

من واقعا درحق خودم بد کردم نبینین تو تاپیکا همش در حال خندم پشت گوشی از درد نمیتونم نفس بکشم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
از یه پسری که دو سال تمام با احساساتم بازی کرد و آخرش گفت نمیشه باهات ازدواج کنم خانواده م مخالفن. خ ...

میتونی  رو پا  بشی    سخت هس ولی میشه  نشونش بده لیاقتتت داشتنت  خیلی خیلییییی زیاده

خداشکر قدر اومهای بعل دستتو بدون

آدمهای اطرافم که خوبن خداروشکر بدذات و بدجنسم نیستن

ولی اگرم باشن من ازشون متنفر نمیشم خیلی کمرنگشون میکنم تو زندگیم یا رفت وآمدم رو خییییییییلی کم میکنم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

مامانم ، خالم 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

من واقعا درحق خودم بد کردم نبینین تو تاپیکا همش در حال خندم پشت گوشی از درد نمیتونم نفس بکشم

میتونییییییی هدف  بزار و قدم  بردار 

ب خودت خوبی کن جای همه

بدی هات

من  عقل و فکرم

با قلب و زبون خودم  همخونی نداره

همش از ی جا ش لنگیدمممم