2777
2789
عنوان

خاستگاری

185 بازدید | 14 پست

سلام

برای خواهم خواستگار میخواد بیاد

خواهرم24سالشه دامادهم همینطور

منم تقریبا16 سالمه

خیلی مذهبی نیستیم ولی اونا هستن

چی بپوشم به نظرتون😕

من ببشتر از خواهرم نگران لباسم😂

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا دختردوم تو مجلس خواستگاری اولی نمیاد.اابته شما کوچولویی عیب نداره بیای

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

😕 اصلا این تفاوت رو درک نمیکنم 

خواهرت سختش نمیشه؟ اونا مذهبی ان و خانواده بسته خواهرت باید پوشش رو مطابق اونا کنه 😣

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اصلا از اتاق بیرون نرو.. بمون اتاق خوابت بیا نی نی سایت حرفاشونو تاپیک کن...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
هرچی میپوشی بپوش کسی باتوکارنداره    

آره ولی خودم حساسم بلاخره خوهر عروس محسوب میشم😁😉

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!
😕 اصلا این تفاوت رو درک نمیکنم  خواهرت سختش نمیشه؟ اونا مذهبی ان و خانواده بسته خواهرت باید پ ...

نه عزیزم خیلی هم اختلاف نداریم

حالا شاید مامانش آره ولی اونجوری که خواهرم میگه خودش اصلا اینجوری نیست 

نه عزیزم خیلی هم اختلاف نداریم  حالا شاید مامانش آره ولی اونجوری که خواهرم میگه خودش اصلا اینج ...

خب پس خوبه 😍 ی بلوز شلوار بپوش 😆 موهام افشون

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

فقط زیادگرت وخاک نکن ساده بیا 

خخخخ گرد و خاک و که اینجا بپا نمیکنم 

میزارم عروسی😉😀

اصلا از اتاق بیرون نرو.. بمون اتاق خوابت بیا نی نی سایت حرفاشونو تاپیک کن...

جدی؟

من گفتم چنددقیقه اول بشینم بعد پاشم برم اتاق خودم 

ولی مگه میشه کلا نیام!😐

نمیشه میخوام ببینم چجورین😂