2777
2789
عنوان

قرص اسپیرونولاکتون

210 بازدید | 12 پست

سلام خانما،یسوال دارم درباره این قرص

من برای اینکه جوش میزنم دکترپوست برام سونو نوشت و مشخص شد اختلال هورمون وکیست دارم.متخصص زنان بهم این قرص رو داد ک روزی یدونه بخورم.

من پنج تا ازاین قرص رو نزدیک پریودی خوردم ک رفتم پیش متخصص پوستم ایشون گفتن چون الان قرص راکوتان مصرف میکنی بهتره این قرصو قطع کنی ماه بعد بخوری.من بعد از خوردن پنج تا قرص قطعش کردم.من پریودم منظم بود ولی ازوقتی اسن قرص خوردم الان ده روزه پریود نمیشم.بااینکه قطع کردم این قرصو.

کسی میدونه دلیلش چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@اسپیرونولاکتون   بیا کارت دارن😅

وایییی منم اومدم صداش بزنم😂😂😂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

چرا اسپیرونولاکتون اف هست همیشه ان بود

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
یعنی با پنج تا دونه قرص انقد اثر گزاشت!

تغییر فصل و استرس رو پریود تاثیر دارن قرص هورمونی که جای خودشو داره

اخه میگی همیشه منظم بوده

بعد اختلال هورمون داری ینی چی؟ من پرولاکتینم بالاس الان ۱۹ روزه که عقب انداختم

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
تغییر فصل و استرس رو پریود تاثیر دارن قرص هورمونی که جای خودشو داره اخه میگی همیشه منظم بوده بعد ا ...

من تخمدانم بزرگتر از حدنرمال هست.و کیست دارم.

ولی پریودام منظم هست.گاهی درحد یکی دوروز عقب جلو میشه.

ولی وقتی این قرص روخوردم ده روزه نمیشم.اخه همش پنج تا خوردم نباید انقد اثر بزاره

من تخمدانم بزرگتر از حدنرمال هست.و کیست دارم. ولی پریودام منظم هست.گاهی درحد یکی دوروز عقب جلو میشه ...

چمیدونم والا منم دارم اسپیرونولاکتون میخورم 

سونو هم سالم بودم نه کیست نه تنبلی و اندازه ی تخمدانا طبیعی بوده بازم این همه عقب انداختم

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...