2777
2789
عنوان

بچه ها من به نامزدم راجب دوستم

628 بازدید | 29 پست

گفتم كه دوستم رفته با يه پسر ارتباط برقرار كرده،خيلي ناراحت شدا اما من الان ناراحتم كه چرا گفتم نكنه فكراي بد راجب من بكنه بگه اونم دوستته يا فلان و بيسار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟استرس دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دوستت ب اون چه اصلن😐😐لدفن از همین امشب یاد بگیر چیو ب کیا بگی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اصلا درست نيست بگي كارت اشتباه بوده حتي يروزي به رخت هم ميكشه دوستات اين شكلي ان هيچ وخت بدي خانواده و دوست اقواموو نگو جلو شوووووورر

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

حالا گفتی تموم شد، چیزی نمیشه، ولی از من به تو نصیحت هیچی از این جور چیزها راجع به دوستات برای شوهرت نگو، اینو من به تجربه بعد از کلی سال زندگی دارم بهت میگم، کلا خیلی مسائل خصوصی بقیه رو براش نگو

... و من به تو ایمان دارم...

واقعا چرا رفتی حرف دوستت رو به نامزدت گفتی ؟؟ من یه بار یه حرفی از دوست صمیمیم رو به اون عوضی گفتم ، واقعا اون موقع خنده دار بود ، اونم در مورد همین مسائل بود اما نه رابطه ، واقعا تا آخر عمرم خودم رو نمیبخشم 

کبوتر با کبوتر ، گاو با ما