2777
2789
عنوان

چیکار کنیم پس؟

173 بازدید | 18 پست

لطفا جواب بدین خواهش میکنم‌انقد از مضرات دستمال توالت گفتن که یک سالی هست که استفاده نمیکنم ولی الان عفونت گرفتم و خارش دارم خوب به جای دستمال توالت از چی استفاده کنیم‌؟خواهش میکنم جواب بدین شما از چی استفاده میکنید‌؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

همچنان دستمال توالت

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

منک اگ با دستمال خودمو خشک نکنم میمیرم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پد های بهداشتی روزانه.روزی دوتا عوض کن

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

من دستمال توالت فقط مارک تنو بهم میسازه بقیه مارکا رو خارش میگیرم 

ولی کلا فکر نکنم بد باشه ۱۱ ساله ازدواج کردم دستمال استفاده میکنم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
از گاز استریل. دونه ای 200 تومنه فک کنم. عالیه. نخ هس جنسش

هر دفعه ی دونه استفاده کنم؟دوستم میگفت برو کهنه بچه بگیر‌ کوچولو ببرشون‌ بعد استفاده کن و بشورشون‌ و اتو کن.حالم بد شد از حرفش.

من که همون دستمال توالت ولی مامان دوستم چند تیکه دستمال نخی سفید واسه خودش جدا کرده استفاده میکنه و همونجا میشوره میذاره خشک بشه و خلاصه بعدی.... عفونت هم اصلا نمیگیره... ولی خداییش حوصله میخواد

Shadow
هر دفعه ی دونه استفاده کنم؟دوستم میگفت برو کهنه بچه بگیر‌ کوچولو ببرشون‌ بعد استفاده کن و بشورشون‌ و ...

نه نه. استفاده مجدد منشا عفونته.بریز دور اگرم استفاده کردی

آره. هر دفعه ی دونه. چون کوچیکه ها. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هر دفعه ی دونه استفاده کنم؟دوستم میگفت برو کهنه بچه بگیر‌ کوچولو ببرشون‌ بعد استفاده کن و بشورشون‌ و ...

دقیقا از چیش حالت بد شد؟ مگه لباس زیرتو نمیشوری و اتو کنی ؟ اینم مث همون

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
نه نه. استفاده مجدد منشا عفونته.بریز دور اگرم استفاده کردی آره. هر دفعه ی دونه. چون کوچیکه ها.  ...

آره میدونم نمیشه دوباره استفاده کرد آخه هم کوچیکه هم قابل شستن نیست

دقیقا از چیش حالت بد شد؟ مگه لباس زیرتو نمیشوری و اتو کنی ؟ اینم مث همون

نه من لباس زیرم رو تو آفتاب خشک میکنم