2777
2789
عنوان

زردی بچه

82 بازدید | 9 پست

سلام پسر من یک ماهشه و یکم زردی داره ده روزش که بود بردمش دکتر قرص فنوباربیتال داد قرصا رو بهش دادم اما هنوز یکم صورتش زرده، میخواستم دوباره ببرم دکتر میگن تا چهل روز طبیعیه میخواستم ببینم کسی بوده زردی بچش تا چهل روزگی طول کشیده باشه و خطرناک نباشه؟ صورتش هم جوش های ریز قرمز میریزه بیرون اما باز خوب میشه ب نظرتون علتش چی میتونه باشع

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشت باید از جای مطمئن بگیری،عموی خودم تو  روستامون که میریم ییلاق میرن شیرخشت میگیرن من از عموم گرفتم ماله بعضی عطاری ها بید خشته شیر خشت نیس

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

ببین اندازه دو سه قاشق از شیر خودتو بدوش بریز تو ی ظرف بذار رو شعله ملایم گاز بذار بجوشه تا بشه اندازه یه قاشق مراقب باش زیر شعله زیاد نباشه ک شیر بسوزه...زوزی دو سه بار بهش بده باورت نمیشه بچه من اینقد زرد بود ک نزدیک بود خونشو عوض کنن اما من با همین شیوه اوردمش پاسین

کدو بپز له کن بمال ب بدن بچه. شیر خشت ترنجبین

موقع تعویض پوشک بجای آب با عرق بید بشورش

شیر خشت باید از جای مطمئن بگیری،عموی خودم تو  روستامون که میریم ییلاق میرن شیرخشت میگیرن من از ...

اره منم بهش شیر خشت دادم اما فک میکنم تاثیری نداره, همون مال شما اصلش بوده م تووده روز اول خوب شده😊

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
ببین اندازه دو سه قاشق از شیر خودتو بدوش بریز تو ی ظرف بذار رو شعله ملایم گاز بذار بجوشه تا بشه اندا ...

ممنون عزیزم حتما این روش رو امتحان میکنم

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
اره منم بهش شیر خشت دادم اما فک میکنم تاثیری نداره, همون مال شما اصلش بوده م تووده روز اول خوب شده😊

شیر خشت یه بوته س میرن تو شاخه هاش با تیغ شکاف میزنن فرداش میرن اون شیره ای که از اون شکافا میاد بیرون جمع نیکنن،ولی بعضی ها یه گیاه دیگه رو صمغ شو جمع میکنن به اسم شیرخشت

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

قطره بیلی ناستر بگیر از دارو خونه همون عصاره شیر خشت. غذای که طبعش گرم باشه نخور چایی نخور اگه تونستی چند قطره لیمو شیرین بده بچت منم پسرم تا 1 ماهگی زردی داشت روز 20 بردیمش دکتر دکتر گفت زردی نوزاد تا 20 روز خطرناکه بعد از اون اروم اروم خوب میشه جای بچتم زیاد گرم نکن مخصوصا نوزادای پسر چون طبع بدنشون گرمه