2777
2789
عنوان

ساده لوحی بچم

2313 بازدید | 29 پست

توروخدا کمکم کنید دخترم ۵سالشه انقد سادس که نگو...میدونم این اخلاقش به من کشیده ولی من نمیخوام مث من بدبخت بشه خدای نکرده بگید چیکار کنم ؟دختر عموش همسن دخترمه ولی منو تشنه میبره لب دریا برمیگردونه....کمکم کنید نمیخوام مث من بشه😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی یه کاری کنی ساده نباشه ولی از الان اگه یاد بگیره ساده نباشه و خودش نباشه و با خطر ها چیزای پیچیده اطرافش اشنا بشه با دروغ و این چیزا یه دفعه رو به رو بشه خیلی روحیش آسیب میبینه تحت فشار قرار میگیره و ممکنه نتونه این چیزا رو هضم کنه چون توی شخصیتش نیست و بعدش هم افسردگی و نا امیدی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

مثلا وقتی میخوایم بریم بیرون گریه میکنه میگه دختر عموم هم بیاد ما یه چند باری باخودمون بردیم ولی وقتی اونا میرن بیرون دخترم خودشو میکشه انقد گریه میکنه ولی نه دخترشون نه خودشون یه تعارف هم نمیکنن...

ساده نگیر‌ اگه هنوز میتونی پای همه سادگیات بمونی

موذی باشه که خوب نیس، سادگی نشون از قلب پاک داره دخترتون هم‌هنوز بچه هس چرا میخوای هفت خط باشه؟ بذار با دل پاکش بچگی کنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
میتونی یه کاری کنی ساده نباشه ولی از الان اگه یاد بگیره ساده نباشه و خودش نباشه و با خطر ها چیزای پی ...

منم بخاطر همین دنبال راه حلم چون خودم خیلی ازاین سادگیم ضربه خودم نمیخوام دخترم اینجوری شه

یعنی چکار هایی میکنه که میگی ساده لوحه؟؟؟

مثلا دوست داره باهمه دوست باشه برای دوستی پیش قدم میشه ولی بچه ها پسش که میزنن گریه میکنه فک میکنه همه چی مثل قصه هاس

بهش اعتماد به نفس بده

سعی کن با چیزای دیگه مشغولش کنی که دیگه دلش نخواد با دختر عموش باشه 

به نظرم یه خواهر یا برادر براش به دنیا بیارید مطمئن باش با اون مشغول میشه و اعتماد به نفسش بالا میره

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
منم بخاطر همین دنبال راه حلم چون خودم خیلی ازاین سادگیم ضربه خودم نمیخوام دخترم اینجوری شه

بزرگ تر که میشه خودش جا میفته

به بچه های دهه نودی و هشتادی نگاه نکن که از همون بچگی از ما زرنگ ترن

ما قدیمی ترها که قبلا تو بچگی بچگی میکردیم واقعا و دنیای بچگونه داشتیم هممون اینجوری بودیم

کم کم یاد گرفتیم و بزرگ شدیم

خیلیم بهتره اینجوری... 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
مثلا دوست داره باهمه دوست باشه برای دوستی پیش قدم میشه ولی بچه ها پسش که میزنن گریه میکنه فک میکنه ه ...

خوب قشنگ براش توضیح بده که ببین دختر عموت شما رو دوست نداره ببره با خودشون پس بیا یه بار هم ما نبریمش ببینیم دفعه ی بعد شما رو میگن بیا یا نه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بهش اعتماد به نفس بده سعی کن با چیزای دیگه مشغولش کنی که دیگه دلش نخواد با دختر عموش باشه  به ...

یه داداش داره منم خیلی بیشتر از پسرم بهش اهمیت میدم همه چی براش میخرم همه جا مبیرمش  نمیدونم اشتباهم چی بوده🙁🙁🙁