2777
2789
عنوان

فرزند ناراضی☹☹☹

424 بازدید | 24 پست

پدر و مادرم خیلی افت کردن . سطح فرهنگیشون پایین اومده. رفتاراشون خجالتم میده. هیچ کسی رو قبول ندارن و همه رو مسخره میکنن و ادعاشون میشه ولی سرتا پا ایرادن!

من همش آرزو میکردم کاش پدرم یکم سنگین تر و پخته تر رفتار میکرد. 

پدرشوهرم که بیسواده از پدرم خیلی قشنگ تر رفتار میکنه! 

مثلا نمونه اش

سر سفره مثل بچه ها سر ته دیگ غذا دعوا میکنه ! البته با خنده و شوخی ولی در واقع هول میزنه واسه شکم! 

سیگاریه ولی رعایت هیچ کس رو نمیکنه .حتی نوه ۷ سالشو. 

مادرم خیییلی بلند و با صدای تن زیر صحبت میکنه و اصصصلا ارامش نداره خیلی هم خاله زنکه. تازه ادعاش میشه اهل کتاب بوده یه زمانی! بخدا الان یه خط مطالعه هم نداره! نه ورزش نه شنا نه قرآن و تعالیم دینی نه کتاب و نه هیییییچی. فقط و فقط خونه و تلفن و خاله زنک بازی!

تازه همه رو هم با اسمای مستعار و مسخره یاد میکنه.

چطور میشه توی این سن تغییرشون داد؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی نکن تغییرشون بدی گلم.اونها پدر و مادر شما هستن.سعی کن فقط با احترام باهاشون برخورد کنی.نهایتش با شوخی و خنده حرفی رو بزنی.گناه دارن دلشون میشکنه.در ضمن دیگران هم عیوب زیادی دارن.فقط شاید پیش شما رعایت کنن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
سعی نکن تغییرشون بدی گلم.اونها پدر و مادر شما هستن.سعی کن فقط با احترام باهاشون برخورد کنی.نهایتش با ...

اما عاشق باباتون شدم اونجا که سر ته دیگ دعوا میکنه😂😍😍😍

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اما عاشق باباتون شدم اونجا که سر ته دیگ دعوا میکنه😂😍😍😍

بیخیال بابا مایه ی خجالته

مهمون توی خونشه. ایشون بهترین قسمت غذا رو اول واسه خودش میگذاره. تعارف معارف هیچی

چنگال میزنه توی دیس سالاد میخوده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام