2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جان

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دستورش رو بگو عزیزم عالیه نوشجان

چشم میذارم براتون برای اولین بارم بود درست کردم خوب شده طعمش

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

موادلازم آرد2/5پیمانه،گره150گرم،پودرقند1/5پیمانه،پودرهل 1ق چ ،پودرکاکائو1ق چودرپسته مقداری برای تزئین.

طرزتهیه:آرد رودرتابه نسوز روی حرارت ملایم میگذاریم تند تند هم میزنیم تابوی زخم وخامی ارد گرفته بشه ویک مقداررنگش تغییرکنه (حدود15دقیقه) حالاکره اب شده رو اضافه میکنیم تاجایی که مواد نه شل باشه نه سفت،بعدحدود5دقیقه تفت میدیم وازروی حرارت برمیداریم وبعد5دقیقه که یکم موادازحرارتش کاسته بشه بعدپودرقندوپودرهل رو اضافه میکنیم فقطباید تو این مرحله سرعت عمل داشته باشیم تاموادسردنشه اگه سرد بشه دیگه فشرده نمیشه نصف حلوا روبرمیداریم توظرفی که دلخواهمون هست میذاریم وباپشت قاشق صاف وفشرده میکنیم ب نصف دیگه پودرکاکائو مزنیم خوب مخلوط میکنیم حالاموادکاکائویی رو روی حلوا سفیدمیریزیم وباپشت قاشق صاف ومنسجم میکنیم وروش پودر پسته رو میریزیم وحلوا رویخچال میزاریم تا خوب سرد بشه وقتی کامل سرد شد ب صورت لوزی برش میزنیم وتو ظرف میچینیم نوش جان

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
ممنون مرسی

امروز میخوام اگه رسیدم دونات درست کنم ،راستی ی سوال ی پیمانه منظورت کدوم پیمانس اندازش چقدره ی عکس بذارازپیمانت