2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
وقتی میگن ازدواج کن بعد عاشقش میشی چی😊

نه من اصلا اینو قبول ندارم.ببخشید ولی خیلی اشتباهه کنار کسی بخوابی که نسبت بهش احساسی نداری ازکجا معلوم بعدا بهش علاقه پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقلانه شروع بشه عاشقانه ادامه پیدا کنه..

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
نه من اصلا اینو قبول ندارم.ببخشید ولی خیلی اشتباهه کنار کسی بخوابی که نسبت بهش احساسی نداری ازکجا مع ...

این درسته.واقعا عاشق میشی.ولی اون دلسوزی رو واسه زندگیت نداری.البته این نظر منه

MSN

ما عاشقونه بود ولی اخلاقش قبل وبعد ازدواج خیلی فرق کرد این چطوره 😣

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
این درسته.واقعا عاشق میشی.ولی اون دلسوزی رو واسه زندگیت نداری.البته این نظر منه

ازدواج باید با آگاهی باشه.نه تینکه چشماتو ببندی عاشق بشی و‌ نه اینکه چشم بسته بری تو یه زندگی که معلوم نیست عواقبش چیه

عاشقی با عقل...سنتی_امروزی

زیر نظر خانواده برن و بیان برای پدر مادر طرفشون ارزش قائل شن خواستگاری رسمی کنن بعد برن بگردن ببینن به درد هم میخورن یا ن...خانواده خیلی مهمه میزان احترام به همسر یه مرد از رفتارش با مادرش مشخص میشه حداقل تا حدود زیادی...همه مردا بلدن بگن عاشقتیم

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
وقتی میگن ازدواج کن بعد عاشقش میشی چی😊

آره من سنتی ازدواج کردم در واقع هم خانواده همسرم هم محلی قدیمی بابام اینا بودن خیلی خوب میشناختتشون 

من الان عاشق همسرمم نمیتونم بدون اون باشم جونم به جونش بسته

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
عاشقی با عقل...سنتی_امروزی زیر نظر خانواده برن و بیان برای پدر مادر طرفشون ارزش قائل شن خواستگاری ر ...

البته با رعایت شئونات 

بیخیال ترین مرد هم باشه اگه ببینه دختر خودشو خیلی دم دستی و به قول بعضی پسرا به خصوص برادرم که تجربه دوستی بسیاااررر داشته آویزون نباشن ببخشید اینو میگم دلم به حال بعضی دخترا خیلی میسوزه در کل دختری که متانت خودشو حفظ کنه و ن اینکه خشکک باشه

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

من این تاپیک رو زدم خواستم ببینم دور وبرتون کدوم یک از ازدواج سنتی یا عاشقونه موفق تر بود

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

من یکیو میشناسم با اینکه میدونس طرف معتاده بباش ازدواج کرد چون عاشقش بود