2777
2789
عنوان

کیا قبل زایمان روغن کرچک خوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15263 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگن رحم طبیعی باز بشه درد میگیره ول میکنه ولی وقتی امپول میزنن یکسره درد داری

دختر خووووب 

ميدونستي گرمي بده؟؟

عزيزم خدايي نكرده باعث ميشه بچه دسشويي كنه سزارين بشي 

واقعا چرا وقتي لگنت خوب نيس ميخواي طبيعي بياري؟؟؟

آخه میگن رحم طبیعی باز بشه درد میگیره ول میکنه ولی وقتی امپول میزنن یکسره درد داری

تجربه خودم رو میگم

من اصلا درد نداشتم دهانه رحمم باز شده بود ولی هیچ علائم دیگه ای مبود. آمپول فشار زدن روند زایمان خیلی خوب پیش رفت

راستی نفس عمیق کشیدن خیلییییییی خوبه درد رو کم میکنه و راحت زایمان میکنی. این رو خیلی اعتقاد دارم

چرااااا؟؟؟؟؟؟

روغن کرچک ک استفاده کردم درد کاذب اومد سراغم ک هیچ راهی بجز سزارین برام انتخاب نکردن.باعث شده بود دیواره های رحم فشار بیارن به کیسه اب .

ضربان قلب بچه افت کرده بود وتو کیسه اب مدفوع کرده بود.دکترم گفت روغن کرچکی ک خوردم روی بچه هم اثر گذاشته .......

روز قبل از استفاده روغن کرچک من برا طبیعی اماده بودم و منو بچه هیچ مشکلی نداشتییم.

ولی خیلی وحشتناک بودددددددد.بنظر من ورزشهای زایمان زیر نظر پزشک انجام  بده

اخه میخوام زود بدنیا بیاد

با هر شرایطی؟! الان این لک بینی برات بد نیست نباید بری دکتر !هر چیزی به وقتش شاید الان وقت دنیا اومدن نی نیت نیست یکم صبر کن ۳۹هفته هم تموم بشه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  
واقعا؟؟اخه از سزارین میترسم

انشاالله بحق ابروي حضرت زهرا زايمان اسوني داشته باشي و ني نيت سالم بياد بغلت 

سزارين واقعا خوبه بخدا 

من لگنم خوب نبود ولي دكتر از خدا بي خبرم گفت خوووبه 

وفقط طبيعي من تا هشت سانت باز شدم ولي لگنم تنگ بود بچم دسشويي كرد دهانه رحمم بسته شد بچه برگشت بالا و سزارين شدممم

اينا رو نگفتم كه بترسي 

همه مثل هم نيستن 

ولي عزيزممم حالا كه طبيعي ميخواي 

فقط پياده روي 

عاليه روزي سه چهار ساعت پياده روي كن تا بچت بياد تو لگنت

من آمپول فشار زدم نه درد زایمان سراغم اومد ن بچم دنیا اومد فقط فول شدم سعی کن طبیعی آماده زایمان بشی

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  
عزیزم تو ک این همه مدت صبر کرذی این چندروز رو هم تحمل کن.واقعا درکت میکنم.چون این روزا رو گذروندم.حت ...

باش.بخاطر اینکه بچه زیاد بزرگ نشه تا زایمان سخت نشه میخاسم زود بیاد ولی دگ بیخیال فوقش دو سه تا بخیه بیشتر میخورم