2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭😭

183 بازدید | 36 پست

امروز خیلی مریضم یعنی از دیشب مریضم و تا صبح نخوابیدم از درد و تب ولرز بعد شوهرمو بیدار کردم ساعت ۱ظهر که پاشو یه کم غذا بده به بچه کلی فوش بارم کرده که تو الکی خودتو زدی به مریضی و هیچیت نیست بعدش به زور یه لقمه نون داده دست بچه منم هنوز از جام بلندنشدم زنگ زدم مامانم یه کم غذا آورده واسه خودمو بچه شوهرمم انگار نه انگار خیلی دلم شکسته همیشه فقط منو واسه کلفتی میخواد یه روز مریض باشم یه لیوان آب دستم نمیده😭😭😭ولی خداشاهده من شوهرم که مریض میشه حتی قرصاشم میزارم دهنش😔😔😔چرا من انقدر بدبختم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چون قرصاشم میذاری دهنش الان وضع اینه عزیزم.توهم مثله خودش باش بفهمه بی محلی سخته اونم وقتی آدم مریضه.از اول همینطوری بود ؟اگه بود ک خیلی دیر داری اقدام میکنی برا تغییر روشت

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دقیقا چون قرصاشم میذاری دهنش الان وضع اینه عزیزم.توهم مثله خودش باش بفهمه بی محلی سخته اونم وقتی آدم ...

آره همینجوری بود الان بدتر شده اصلا برام دل نمیسوزونه

آره همینجوری بود الان بدتر شده اصلا برام دل نمیسوزونه

میدونم چی میگی واقعا آدم دلش میشکنه.ولی عیب نداره خودتو نباز.یکم رفتاراتو تغییر بده ایشالا سرعقل میاد

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
میدونم چی میگی واقعا آدم دلش میشکنه.ولی عیب نداره خودتو نباز.یکم رفتاراتو تغییر بده ایشالا سرعقل میا ...

بخدا من همیشه همه کارای خونه گردنمه با ۲تا بچه هیچوقت اگه مریضم باشم جلوش بروز نمیدم ولی امروز دیگه واقعا افتادم