2821
2789
عنوان

خونه زیرزمینی

797 بازدید | 16 پست

دوستان کسی هست تو خونه زیرزمینی زندگی کنه ما فعلا تو خونه زیر زمینی زندگی میکنیم تا پول دستمون بیاد طبقه بالامون بسازیم الان دوماهه زایمان کردم همش نگرانم نور کافی به بچه ام نرسه و مشکلی باشه کسی میدونه که اشکالی داره یا نه

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

هيچي نميشه عزيزم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ده ماه زیر زمین بودم.دکتر گف بااین آلودگی حتی زیر آفتابم وایسی نور فایده ای نداره.باید قرص ویتامین دی بخوری دخترتم شربتشو.

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

زیرزمین ما طوریه که نور افتاب توی اشپزخونه خیلی میتابه و نیازی به لامپ روشن کردن نیست ولی حال و اتاق خواب و اتاق بچه نیاز به مهتابی روشن کردن هست حتی توی روز

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

هيچي نميشه عزيزم

جدی خدا کنه. اینجور باشه خیلی داره. اعصابم را خراب میکنه این موضوع 

والا ماکه تو اپارتمانیمم نور نمیبینیم

اپارتمان. که خوبه نور داره حداقل توی روز نباید لامپ روشن کنین

چند روزیه طرف ای صبح تا ظهر که افتاب میتابه بچه را برمیدارم مثل دیوونه ها میارم تو آشپزخونه. که یعنی نور افتاب بخوره   

[QUOTE=73995994]نگران نباش به نيني هم بجاي مولتي ويتامين قطره آ+د بده[/QUOT بچه ام کولیک داره و دل درد میشه وقتی بهش اد میدم بیشتر دلپیچه میشه دکتر گفت. بعضی وقتا دلپیچه میاره، اد بخاطر همین مرتب بهش نمیدم تا حداقل دوره کولیک بگذره که میگن سه جهاز ماه طول بکشه

[QUOTE=73995994]نگران نباش به نيني هم بجاي مولتي ويتامين قطره آ+د بده[/QUOT بچه ام کولیک داره و دل درد میشه وقتی بهش اد میدم بیشتر دلپیچه میشه دکتر گفت. بعضی وقتا دلپیچه میاره، اد بخاطر همین مرتب بهش نمیدم تا حداقل دوره کولیک بگذره که میگن سه جهاز ماه طول بکشه

کسی بوده که بچه شو تو زیرزمین بزرگ کرده باشه یا اشناشون سراغ داشته باشه و بدونه مشکلی پیش نیومده برا بچه هاشون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز