2777
2789
عنوان

سوپ شیر؟؟؟!!!!

196 بازدید | 13 پست

برای سوپ شیر این جو خوبه یا جو پوست کنده؟!

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جو پوست کنده

با این نمیشه؟

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
من جو خرد شده بعلاوه این پرک ها میزنم

با پرک تنها نمیشه؟!

چرا من یبار با این هم پختم

خوب شد؟

اونجوری بهتره؟

خوب شد؟ اونجوری بهتره؟

اره خوب شد، خب اونطوری بهتره و خاصیتش بیشتره ولی حالا ک نداری با این درست کن دیگه

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
اره خوب شد، خب اونطوری بهتره و خاصیتش بیشتره ولی حالا ک نداری با این درست کن دیگه

باشه ممنون

با پرک تنها نمیشه؟!

چراا میشه بافتش یکدست و نرم میشه 

اونوقت بقیه موادت هم ریزه ریز کن...مثل سبزی یا هویج و مرغش 

نوش جان عزیزم 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
چراا میشه بافتش یکدست و نرم میشه  اونوقت بقیه موادت هم ریزه ریز کن...مثل سبزی یا هویج و مرغش&n ...

ممنون  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز