2777
2789

تو اقدامم این ماه رفتم دکتر قرص داد پریودیام منظم بشه الان سر یک ماه پریود شدم هم درد دارم هم لخته لختس خیلی ببخشید گوشتی هم هست میدونین واسه چی اینجوری شدم کسی بوده اینطور باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وختی تو اقدام نبودم اینجوری شدم رفتم دکتر گف اختلالات هورمونی چن تا قرص داد درست شد ولی باز پریود قبلیمم اینجوری شدم الان اقدامم ولی منم مثل شما...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

به دکترت بگو چون اگ  اینجوری باشی اون دیواره های رحمته که داره فرومیریزه بعدهارحمت نازک میشه برابارداری 

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
بچه ها  همه چی گرونه چجوری اقدام میکنید تو این موقعیت؟ من هی امسال سال بعد میکنم و هنوز جرات شو ...

خب همونه شما یه گل تو زندگیت داری تاب و قرارت یکیه  واست خیلی مهم نیست ولی واسه یکی مث من شده یه نیاز مثل نیاز به آب و غذا هوا اگه یکی از اینا به ادم نرسه بعد ی مدت جسمش میمیره و راحت میشه ولی اگه بچه نباشه روحت میمیره متلاشی میشه دیگه قشنگیای دنیا اصلا واست مهم نیست و ب نظرت نمیاد این حرف من فقط منتظرای واقعی میفهمن  ب نظر من کسی ک ب بچه نیاز پیدا کرد دیگه از نون شبشم واسش واجب تر میشه

2790
2778
2791
2779
2792