2777
2789
عنوان

امروز روز سرنوشت ساز منه

335 بازدید | 27 پست

سلام دخترای خوب ...اولین روز ماه ربیع الاول تون به خوبی باشه انشالله....دخترا امروز قراره آزمایش بارداری بدم روز 15 انتقال جنین هستم ولی دریغ از یه نشونه کوچولو صبح از بس استرس داشتم ساعت 5از خواب بیدار شدم دارم میمیرم از دلشوره تو رو خدا امروز برام دعا کنید لطفا...خیلی به دعاتون محتاجم 

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

مثبته انشالله. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که خیره و یه نی نی خوشکل داری.نگران نباش

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
حتما خبر میدم فقط دعا یادتون نره تو رو خدا

ايشالا همه چي خيره من تو سيكل اي وي افم توهم براي من دعا كن دلم برات روشنه برو عزيزم با خبر خوشبيا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

عزیزم منم هیچ علائمی نداشتم و شکر خدا مثبت شد انشاالله حتما مثبت میشی استرس به خودت نده 

فقط وقتی مثبت شدی واسه همه منتظرا دعا کن واسه سلامتی جنین منم دعا کن فردا میرم سونو بگه قلب تشکیل شده و مشکل قبلی دیگه وجود نداره همه چیز عالیه

واست ایت الکرسی میخونم انشاالله خوش خبر باشی

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه ها از همتون خیلی ممنونم که انرژی بهم میدید من خواهر ندارم که باهاش درد و دل کنم ولی وقتی میام اینجا احساس خیلی خوبی دارم که میتونم با شماها راحت دردودل کنم و شماها خیلی خالصانه جواب میدید ...

عزیزم منم هیچ علائمی نداشتم و شکر خدا مثبت شد انشاالله حتما مثبت میشی استرس به خودت نده  فقط و ...

وای عزیز دلم هزار بار مبارکت باشه .انشالله به حق این روز عزیز از فردا تا قیامت قلب نی نی کوچولوت مثل یه ریتم شاد تو زندگیت طنین بندازه ...مرسی به خاطر قلب مهربونت