2777
2789
صفحه اول شماره هست

دیگه فک نکنم چیزی ب کارمن بیاد💔

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودم پلی کیستیک بودم و عمل برای رحم دوشاخ انجام دادم رحمم سوراخ شد ودائم عفونت داشتم .کل رحم ولول ...

سلام عزیزم پنج سال از پیامت گذشته میخوام بدونم پلی کیست شما برنگشته منم دقیقا مشکل شما رو دارم پلی کیست با رحم دوشاخ

اون شماره ای که صفحات اول گذاشتم حتما زنگ بزن راهنمایی میکنن من فقط میدونم بیش فعالی رو درمان میکنن

سلام میشه لینک تلگرام یا چیزی بدید من جوین شم راجع همیوپاتی هم سوال داشتم هم داروهاشو لازم دارم

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
سلام میشه لینک تلگرام یا چیزی بدید من جوین شم راجع همیوپاتی هم سوال داشتم هم داروهاشو لازم دارم

عزیزم صفحه اول یا دوم شماره تلفن گذاشتم زنگ بزن ودرخواست عضویت کن من از گروهشون اومدم بیرون 

منم تنبلی دارم ولی پونه خوردم درمان شده البته تیروییدم دارم که با نمک دریا بهتر شدم دارو مصرف نمیکنم ...

عزیرم برای تیرویید چ نوع نمکی خوردین پرکاری یاکم کاری داشتین من ازکجاتهیه کنم اصل باشه

عزیرم برای تیرویید چ نوع نمکی خوردین پرکاری یاکم کاری داشتین من ازکجاتهیه کنم اصل باشه

پرکار.نمک دریا. عطاری ها دارن. اگه مارک دلفین را بتونید پبدا کنید خوبه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.