2777
2789
این تلقین نیست. تب علامت عفونته ودارمدن دندون به مرور وگذر زمان که دندوناش درومده تبش برطرف شده

نه عزیزم. تب دوره ای داشت.‌

تب مارشال‌ 

چقد بیمارستان بستری شد ازمایش گرفتن و .... تا تشخیص قطعی دادن.‌ بیماری خود محدود شوندس.طب نوین درماتش فقط کورتون.‌بعد بیماری خودمحدود شوندس. تا سن بلوغ یا شانس بیاره و بخوادزودتر از بین بره  ۶     ۷ سالگی .‌

ربطی به دندون نداره. تب دندون دراوردن با این تب، زمین تا اسمون فرق میکنه. علائم دیگه هم داره.‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید این طب برای بیش فعالی و تاخیر گفتار جواب میده،برای دخترم میپرسم نزدیک ۴سالشه و احتمالا اختلال یکپارچگی حسی هم داره

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
من درمون شدم الان تخمک گداری دارم در حالی که اصلا تخمدونام فعال نبود .الکی نیست .

منم تنبلی تخمدان دارم درمان میشم؟ 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔

سلام دوستان اون کاربریم ترکید هر سوالی دارین بپرسین .من چند روز پیش به خاطر کرونا موهام همش داشت میریخت که رفتم دارو هومیوپاتی گرفتم بازم معجزشو دیدم .داشتم واقعا کچل میشدم که خوب شدم .کاش زودتر میرفتم دارو میگرفتم 

سلام دوستان اون کاربریم ترکید هر سوالی دارین بپرسین .من چند روز پیش به خاطر کرونا موهام همش داشت میر ...

سلام ببخشید من حس میکنم پسرم بیش فعالی داره چیکارکنم میشه با همیوپاتی درمان شه .یکیم مادر ارتورماتوییدداره کمردرد زانودرد مفصلای انگشتای کج شده 

سلام ببخشید من حس میکنم پسرم بیش فعالی داره چیکارکنم میشه با همیوپاتی درمان شه .یکیم مادر ارتورماتوی ...

اون شماره ای که صفحات اول گذاشتم حتما زنگ بزن راهنمایی میکنن من فقط میدونم بیش فعالی رو درمان میکنن