oshida مدیر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست چرا بیدارین؟خودم بیدارم چون صبح تشییع جنازه بابای مهربونمه... آرامش ندارم نمیتونم بخوابم...بهترین بابای دنیابودهیچجا به خوبیش ندیدمبمیرم برای دردایی که کشید و صبوری کرد...😢😢😭😭😭😭😭😭😢😢 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/08/18 | 03:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دايا عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 445 عزيزم خدا رحمتشون كنه فاتحه خوندم براشون از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 خدا رحمتشون کنه چرا فوت شدن؟ چندساله مریض بودن😢 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4082 خیلی وابستش بودم.بچه مجرد خونه من بودم فقط ای خدا باباجانم😭😭 عزیزم خاک سرده . فراموش نمیشه ولی غمش کمرنگ میشه . تا میتونی واسش خیرات کن و قران بخون
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عزیزم خاک سرده . فراموش نمیشه ولی غمش کمرنگ میشه . تا میتونه واسش خیرات کن و قران بخون خیلی باهام حرف میزد منو واسه این روزا آماده میکرد😭 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
علوسک عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 1936 چندساله مریض بودن😢 خدا بهتون صبر بده فوت عزیزان خیلی سخته انشاالله جاشون اون دنیا راحت باشه
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عزيزم خدا رحمتشون كنه فاتحه خوندم براشون ممنونم عزیزم خداخیرت بده دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 تسلیت میگم عزیزم...واقعا خدا صبرتون بده و انشاالله خدا پدرتون رو بیامرزه ممنونم عزیزم مرسی دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 خدا بهتون صبر بده فوت عزیزان خیلی سخته انشاالله جاشون اون دنیا راحت باشه ممنونم،مطمئنم بهشتیهفوق العاده خوب بود همه پشت سرش میگن جواهر از دست دادیم... دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
عشقوخانوم_رضاهستم عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 4505 الهی عزیزم خدا رحمتش کنه و بهت صبر بده men onsuz O,mensiz Qala bilmez
مامان_طاهاشیطون عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1180 درکت میکنم عزیزم منم مجرد بودم که بابامو ازدست دادم خدابیامرزشون و انشاالله خداصبرتون بده نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 الهی عزیزم خدا رحمتش کنه و بهت صبر بده ممنونم عزیزمالهی خدا بهمون صبر بده که دارم دیوونه میشم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 درکت میکنم عزیزم منم مجرد بودم که بابامو ازدست دادم خدابیامرزشون و انشاالله خداصبرتون بده خدا رحمت کنه پدرتونوممنون عزیزم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
nijc عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 10566 الهیی عزیزم تسلیت میگم خیلی دردناکهه حتی تصورش منو میترسونه روحشون شاد😟😞
bbkhorshid عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14384 روحشون شادبراشون فاتحه میخونمخدا به دلتون آرامش بده پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 الهیی عزیزم تسلیت میگم خیلی دردناکهه حتی تصورش منو میترسونه روحشون شاد😟😞 ممنونم عزیزمخیلی لحظات بدیه...من دیوونش بودم،بابام یه فرشته ی واقعی بود دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤