oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان بیداری 205 بازدید | 31 پست چرا بیدارین؟خودم بیدارم چون صبح تشییع جنازه بابای مهربونمه... آرامش ندارم نمیتونم بخوابم...بهترین بابای دنیابودهیچجا به خوبیش ندیدمبمیرم برای دردایی که کشید و صبوری کرد...😢😢😭😭😭😭😭😭😢😢 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/08/18 | 03:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نجوا63 عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 11998 آخی عزیزم خدا رحمتون کنه گلم وااقعا ناراحت شدم😔😔 یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 ای وای.تسلیت میگم.خدا بهتون صبر بده ممنونم دارم میمیرم از غمش دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
چایدارچین عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 4127 وای😔خدا رحمتشون کنهخدا بهت صبر بده عزیزم پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 آخی عزیزم خدا رحمتون کنه گلم وااقعا ناراحت شدم😔😔 ممنون عزیزم 😔😔 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
mamishahrad عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2202 تسلیت میگم عزیزم...واقعا خدا صبرتون بده و انشاالله خدا پدرتون رو بیامرزه الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
minahoseinzadeh عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1836 خدا بیامورزد من هم در غم خود شریک بدون اسم و فامیل بدین براشون نماز وحشت بخونم لطفا به این لینک سربزنید لینک
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4082 ای جانم خدا رحمتش کنه و به شما صبر بده . درکت میکنم منم یه همچین شبی توی زندگیم داشتم😢😢😢
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 وای😔خدا رحمتشون کنه خدا بهت صبر بده عزیزم ممنونم عزیزم 😢 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 ای جانم خدا رحمتش کنه و به شما صبر بده . درکت میکنم منم یه همچین شبی توی زندگیم داشتم😢😢😢 خیلی وابستش بودم.بچه مجرد خونه من بودم فقط ای خدا باباجانم😭😭 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 الان براش فاتحه میخونم ممنونم عزیزم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 خدا بیامورزد من هم در غم خود شریک بدون اسم و فامیل بدین براشون نماز وحشت بخونم ممنونم عزیزم لطف میکنینحسنعلی سالخورده حقیقی، فرزند محمدابراهیم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤