2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

84 بازدید | 12 پست

خانوما کمکم کنید   چرااین بچه ی من دوروزدیگه چهلشه بازم اصلانمیخوابه شبا؟؟

دکترش شربت بی بی سدداده   اونم نمیخوابونه

فقط هم تحرک داره زورمیزنه دادمیزنه

بغل که میکنی ساکت ساکت میشه  انگارنه انگار

هرچقدر  عصراخسته ش میکنم شبابخوابه  اصلا انگارنه انگار   چشماگرد به آدم‌نگاه میکنه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه بچه ها همینجورین . تا چندوقته دیگه درست میشه . روزا باهاش بخواب بتونی شب بیداربمونی. پیرمن ساعت 3 میخابید. کم کم شد2 .بعد 1 . الان بیشترنفخ داره . شبا اذیت میکنه واسه همین نمیتونه بخوابه

عشقای من 💖همسرم مهدی 👷.پسرم مهیار👼

عزیزم منم نوزاد۳ ماه مثل شماس اصلا خواب نداره ۳ روزه ۸ ساعت رو هم خوابیدم ولی دارو نمیدم بهش گناه داره هروقت دوسداره بیدار باشه وهروقتم دوسداره بخوابه شپش نکنم صلوات از دستش تا حموم نمیتونم برم😂😂😂😂

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
عزیزم همه بچه ها همینجورین . تا چندوقته دیگه درست میشه . روزا باهاش بخواب بتونی شب بیداربمونی. پیرمن ...

عزیزم من دکتر دخترم یه شربت داده گیاهی و مخصوص نوزاد کامی وی ترنجبین .و زیره سیاه داره من هر وقت میدم دخترم گاز  کلل دفع میکنه دراز کشیده اروغ میزنه اوایل خیلی اذیت میشد ولی اینو میدم بهتره.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
صبور باش...انشاءالله حل میشه هر چند پسر من 11ماهشه درست حسابی نمیخوابه تاصب کلافه ام😄

یاخدااااا    تا۱۱ ماه اینجوری بمونه من می میرم

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

زیره گفتن گرمیه و واسه پسربچه خوب نیست . واسه همین من ندادم .تا چله که هیچی نمیشه داد. بعدش گریپ میکسچردادم . خودمم رعایت کردم . خوب شد پسرم . 😊

عشقای من 💖همسرم مهدی 👷.پسرم مهیار👼
اخی توروخدا عکسشو بزار من نی نی خیلی دوس دارم

شیر بده سیرش‌ کن، بچه اگه سیر باشه خوب میخوابه

اونقدرمیخوره اضافیشو بالامیاره  ولی نمیخوابه

خواب گیجش میکنه هاااا

یه کم چشماش اینوراونورمیره  درحد یک دقیقه

بعدزود چشماشوبازمیکنه