2777
2789
عنوان

میترسم😢😢😢

152 بازدید | 20 پست

بچه ها یه هفته ای میشه یه نقطه از سمت چپ سرم درد میکنه

نشونه چیه؟

از ترسم نه میتونم به کسی بگم نه دکتر برم خیلی خیلی میترسم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگرن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دردش مداومه یا تیر میکشه و ول میکنه؟

نه مداوم نیس

دردشم قابل تحمله

انگار نبض داره اون نقطه از سرم

فقط و فقط یه نقطس

هر سر دردی که خطرناک نیست عزیرم نگران نباش برو دکتر حتما تا خیالت راحت بشه شاید یه میگرن سادس 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
نه مداوم نیس دردشم قابل تحمله انگار نبض داره اون نقطه از سرم فقط و فقط یه نقطس

من سرم یه مدت تیر میکشید فهمیدم عصبیه ولی مثل نقطه نبود یه دکتر برو خیالت راحت شه سردرد رو همه دارن دیگه ترس نداره!اون چیزی هم که شما ازش میترسی علائم دیگه ای داره!!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
من سرم یه مدت تیر میکشید فهمیدم عصبیه ولی مثل نقطه نبود یه دکتر برو خیالت راحت شه سردرد رو همه دارن ...

چه علایمی؟

چپ سرت برو دکتر  یه خورده سردیجات بخور من گاهی رگی از چپم سرم میگیره تا دندونم میاد دردش یا از افت قندمه یا گرمیجات زیاد مصرف کردم برو حموم سه مشت اب گرم حموم بخور  ودر اخر پاهاتو با اب سرد بشور