2777
2789

چجوري تنهايي خودش ميره؟؟؟يا شوهرت ميبرتش؟

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

[QUOTE=73925920]تویه ساختمونیم.بعضی وقتا میان میبرنش[/QUOTE]

آهاااااان...كاريش نميشه بكني.ببين اگه مادرشوهرت مطمئنه و تر و تميزه اشكالي نداره كه گاهي ببرنش توام به كارهات ميرسي.من از خدام بود يه آدم مطمئن نزديكم بود گاهي پسرم ميرفت خونشون.واس روابط اجتماعيه بچه هم خوبه.البته نه همه كسياااا 

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

[QUOTE= 73925920 ]تویه ساختمونیم.بعضی وقتا میان میبرنش[/QUOTE] آهاااااان...كاريش نميشه بكني.ببين ...

بامن قهرن. ولی دوس دارن بچه روبرو. ازاخلاق شون خوشم نمیاد که بچه یادبگیره

[QUOTE=73926431]بامن قهرن. ولی دوس دارن بچه روبرو. ازاخلاق شون خوشم نمیاد که بچه یادبگیره[/QUOTE]

ببين بچه ناخودآگاه يكسري رفتارا رو از اطرافيان ياد ميكيره ولي در درجه ي اول پدر و مادر تو تربيت نقش دارن.به شوهرت بگي ناراحت ميشه؟

[QUOTE=73933302]آره خیلی ناراحت میشه. وبدش میاد. طرفدارخانوادشه. [/QUOTE]

پس كاري نميشه كرد.چون اگه مرد حرف شنوي داشته باشه ميشه بهش گفت در غير اينصورت دلخوري پيش مياد.منم با اينكه نزديك مادرشوهرم نيستم گاهي شوهرم پسرمو ميبره اونجا،اوايل حس خوبي نداشتم اما الان ميگم بزار گاهي بچه ازم دور بشه،مدام كه پيشم باشه هر دو تامون بهم وابسته ميشيم.