2777
2789

خیلیم خوبه بنظرم.ادم علایق جنسی خودش،و طرفشو میسنجه.دیگه اینهمه نمیان تاپیک بزنن از سردی همسر بنالن.حالا کامل کاملم نبود تا حدی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دودی داشته باشه قطعا تو چشم دختر میره هیچ اتفاقی برای پسر نمیوفته به همین دلیل به نظرم نباشه بهتره ( نظر شخصی)

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

پیشنهاد میدم

تو دوره عقد  رابطه رو مدیریت کنید 

تا وقتی عروسی کردید  خیال تون بابت خیلی چیزها راحت باشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من نامزدم هنوز عقد نکردم 

ولی مخالف رابطه هستم چون رابطه از نظر من مرد رو سرد میکنه سردی منظورم ابنه که دیگه نسبت به اینکه برات جشن عروسی بگیره یا سقف مشترک برات بسازه برای هیچکدومشون رقبتی نشون نمیده 

)البته نظر شخصی ) 😉

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

من رابطه کامل داشتم و مشکلی‌ نداشتم خیلیم خوب بود استرسش برای روز عروسی نمیمونه رسما دیگه شوهرته دیگه چه فرقی میکنه البته من از همسرم شناخت کامل داشتم و اشنا بودن

منم مخالفم ولی دو طرف بخان دیگه میل خودشونه اما به نظرم دوران عقد باید تفاوتی به عروسی داشته باشه به هر حال میری خونه خودت باید یه جذابیتی و فرقی داشته باشه و قطعا توی خونه خود ادم شرایط و محیط مناسبتری فراهمه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

من تو عقدم رابطه كامل داشتم و خيلي هم راحتم چون باعث شد با همسرم محبت و عشق و صميمتم زيادتر بشه البته من از طرفم مطمئن بودم كه اجازه دادم هشت ماه بعد از عقدم اتفاق بيفته اگر ازدواجم سنتي بود و شناختي نداشتم مطمئنن اجازه نميدادم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عقد با عروسی‌خیلی فرق داره. خیلی از ازدواجا تو همون عقد بهم میخوره. پسر چه باکی داره هم به هوسش رسیده هم قانون به نفعشه. این دختره که حرف و حدیثو پزشک قانونی و هزار کوفت دیگه دامنشو میگیره. بهتره ادم صبر کنه تا وقتی رفت خونه خودش تا هم شوهر قدرشو بیشتر بدونه هم شخصیت خودش زیر سوال نره