2777
2789
عنوان

تصمیم کبری!!!!

129 بازدید | 11 پست

سلام دوست جونیا

اونایی که منو میشناسن میدونن شاغلم و فول تایم سر کارم و واقعا زیر بار مسئولیت خونه و شغلم و رابطه با همسرم دارم له میشم.

کل حقوقمم دست همسرمه و درآمد هردومون باهم خرج اقساط بانک و اجاره و خرج خونه میشه( به استثنای ۳ تومن که خرد خرد جمع کردم و خبر نداره!) 

خرج خونمون هم خیییلی زیاده و اصلا از خورد و خوراکمون نمیزنیم😊

حالا از طرف دیگه یه آپارتمانم ثبت ناگ کردیم و خرد خرد پولشو دادیم. برای تحویلش نیاز به ۵ تومن داریم.

قرار شد جور کنیم هردو که فعلا اون ۱ تومن جمع کرده. قراره از مامانم قرض بگیریم و بعد واحدمونو بدیم اجاره و بهش برگردونیم.

مادر و پدرم خییییلی هوای خواهرمو دارن و مدام ساپورتش میکنن اما تا من میگم پول مینالن که نداریم.

اگه شما جای من بودین پس اندازتون رو به نام پدر و مادرتون میدادین به همسرتون یا نه کلا پاعشاری میکردین از پدر و مادرتون میگرفتین؟ ضمنا میدونم که میتونن جور کنن.

بچه ها خیلی دلم میخواد تا عید مبلامو عوص کنم.۱۰ ساله خریدمشون خیلی کهنه شدن. پرده همینطور.

بنظرتون میشه با این توصیفاتی که از اوضاع فعلی کردم این کارا رو هم کرد؟!

ببخشید دوتا تاپیک توی یه تاپیک شد🤣🤣🤣🤣

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن از،کسی قرض نگیری اگر میخوای پس انداز خودت رو به اسم مساعده از محل کارت بده دیگه پای پدر مادرتم وسط نکشی بهتره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
پول خودتو بدهخب چی میشه مگه

کل حقوق من دستشه. تازه میگی پول خودتو بده مگه چی میشه؟!!!!

این ۳ تومنو با بدبختی ذره ذره طی ۳ سال جمع کردم .میفهمی؟!

آخه وظیفه منه؟!!!

از پدر مادرت بگیر 

اگه حال داری تاپیک قبلیمو بخون پست اولمو.

جوری که مادرم رفتار کرد دو به شک شدم رو بندازم بهشون یا نه!

ولی فعلا خواهرم که خوب داره میگیره ازشون. تازه صداشونم در نمیاد!

عزیزتر هم شده!

دختری که تا قبل از عقدش آرزوی مرگشو داشتن بس که بی ادب و نفهمه! 

سه تومنتو بده بگو بابام داده که بعدابهت برگردونه ولی نگو پول مخفی داری بدبین میشه

خب اگه بره به بابات بگه ممنون بابت پول چی؟؟؟؟

من یه بار پس اندازمو دادم به شوهرم گفتم از مامام گرفتم بابام خبر نداره.با مامانمم هماهنگ کرده بودم....‌‌بعد هم ازش گ فتم و دوباره گذاشتم کنار.......

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
خوب عزیزم تو که میگی وظیفه ت نیس چرا میری سر کار    

درس خوندم.

عاشق کارم هستم

دوست دارم توی اجتماع باشم.

پول یکی از جنبه های شغل یه خانمه

اگه حال داری تاپیک قبلیمو بخون پست اولمو. جوری که مادرم رفتار کرد دو به شک شدم رو بندازم بهشون یا ن ...

خوندم تاپیکتو اون قضیه اش فرق می کرده. حتما اونا انتظار داشتن شما دعوتشون کنید. ولی به هر حال این یه قرضه اونا هم پدر مادرتن خیلی صمیمی و بدون عصبانیت ازشون کمک بخواه و براشون توضیح بده که نتونستین پولی پس انداز کنید.