2777
2789
عنوان

حواسمون هست...؟؟؟؟؟

413 بازدید | 40 پست

🔹پیامبر اکرم فرمودند: "از حقوق همسایه آن است که هرگاه میوه خریدی، به او هدیه بده و اگر این کار را نکردی، [لااقل]مخفیانه به منزل ببر و مبادا فرزندانت میوه به دست، از خانه خارج شوند که باعث ناراحتی فرزندان او می شود و با بوی دیگ [غذا] او را اذیّت نکن، مگر بدانی او نیز چنان غذایی دارد"

🔸یه نگاهی به فضای مجازی بنداریم! حواسمون به خودنمایی‌هامون هست؟ به عکس غذاها، لباس‌ها، خریدها، هدیه‌ها و سفرهایی که تو صفحه شخصی‌مون میذاریم و از همسایه گرفته تا دوست و آشنا و غریبه می‌بینند هست؟ حواسمون به دل‌هایی که می‌شکنیم هست؟

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

خدا پدرمادرتو برات نگه داره بااین تاپیکت

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین صدهزار لایک طلایی

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

من شخصا اصلا مسائل شخصی زندگیم رو تو استوری و لایو نمیذارم خوشم نمیاد 

ولی کسانی رو میشناسم که لحظه به لحظشونو میذارن 

عجیبترینش برام گذاشتن سفره غذاست

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یکی برگشت گفت کسی که اینقدر پول نداره،،،حتما پول خرید نت هم نداره که بره اینستا اینهرو ببینه😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به نظرم کسایی که عکس از غذا میزارن تو اینستا وااااقعا آدمای چیپ و بی فرهنگن آخه یعنی چی اینکار انگار بقیه ملت شام و نهار نمیخورن شاید کسی باردار باشه یا نتونه درست کنه دلش بخواد اون کسی که عکس گذاشته درقبال اون افراد مسئوله