2777
2789
عنوان

سردرد بارداری

86 بازدید | 8 پست

سلام من دوروزه سردرد شدیدی دارم از اون سردردهای تپشی فشارمو هم گرفتم ۱۲ روی ۷ بود نمیدونم مشکل از کجاست دیروز مجبورشدم استامینوفن ساده بخورم تا یکم بهتر بشم ولی امروز صبح هم شروع شده تپش قلب هم دارم به نظرتون عادیه یا مشکلی هست برم بیمارستان 

منم تو دوران بارداری دومم زیادداینجوری شدن. اول سردرد میشدم از زور سردرد به ایتفراغ میفتادم. هر بارم میرفتم بیمارستان لاله. چون دکترم اونجا بود. دکتر میگفت اینم یه نوع ویار بارداری. هیچ کاری هم نمیشد کرد. حتی سرم یا دارو هم نمیداد. چون میگفت فشارت نرماله سرم نمیتونم بدم. فقط میکفت تحمل کن. نصف روز اینجوری بودم خوب میشدم. دوباره فردا روز از نو روزی از نو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من هرجور مکملی رو که بگی استفاده می کنم تغذیه هم مناسبه نکنه علایم مسمومیت بارداری باشه

فکر نکنم ولی برا اینکه مشخص بشه آزمایش 24ساعته ادرارمیگیرند تا معلوم بشه تو ادرار پروتئین دفع میکنی یا نه

به خدا از ماه ۳تا ماه ۸. پدرم دراومد. بعنی تا بیمارستان میرفتم. هبچی به هبچی. از زور استفراغ بیحال م ...

یعنی برا منم تا 8 هست 

؟ منم هفته 17 ام از سه ماهگی دارم... دیگه دارم نابود میشم

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست