2777
2789
عنوان

قانون جذب چیه و چجوریه؟

93 بازدید | 6 پست

قانون جذب چیه و چجوریه .چرا من هرچی رو صدرصد فکرش رو میکنم که قراره اتفاق بیفته چرا برعکس اتفاق میفته ؟همه چی به من برعکس اتفاق میفته علتش چیه؟

چون باتمام وجود مطمئن نیستی و ایمان و باور کافی به قانون جذب نداری

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو دان کن بخون عزیزم

https://cafebazaar.ir/app/ali.secret.book2/?l=fa 

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

باید یه چیزیو بخوای انگار همین الان بهش رسیدی.تا این حد باید حس و حالت قوی باشه.دائمم باید بخاطر داشتنش شاد باشی و شکرگزاری کنی

و درهمه حال باید اون چیزی که حق الهی توئه رو بخوای

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

میگه همه چیز دارای ارتعاش هست .به هر چیزی که فکر کنی هم ارتعاش اون بهت برمیگرده .در طول روز باید مراقب افکارمون چیزهای که میبینیم میشنویم باشیم .

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.