سلام دوستان کسی هست که بدونه این تست های پیش از بارداری مثل تست با وایتکس و شکر و خمیر دندان تا چه حد درست هستن ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ماه پیش با جوش شیرین تست زدم کف نکرد حامله هم نبودم درست بود برا من حالا نمیدونم مال حامله کف میکنه یا نع😊
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
خب من امتحان میکنم بعد اگه درست بود جوابشو میدم بهت😉
پس اگه با جوش شیرین تست زدی کف کرد حامله ایی مال من کف نکرد و حامله نبود م
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من امروز تست زدم کف کرد ولی شب لکه دیدم روی این تستا انگار نمیشه حساب کرد
ینی پری شدی؟