2777
2789
عنوان

آزمایش

161 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی هست که بدونه این تست های پیش از بارداری مثل تست با وایتکس و شکر و خمیر دندان تا چه حد درست هستن ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بار تست وایتکسو انجام دادم خفه شدم داشتم می مردم نکنی دخترخوب ازاین کارا😂😂😂

😅😅😅😅😅😅😅😅 من انجام دادم خیلی کف کرد خواستم بدونم راسته اینا یا ن

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
قبل بارداري😱😱😱 بسم الله

ن قبل بارداری قبل عقب افتادن پریودی یعنی میشه هفته اول

من ماه پیش با جوش شیرین تست  زدم کف نکرد حامله هم نبودم درست بود برا من حالا نمیدونم  مال حامله کف میکنه یا نع😊

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من ماه پیش با جوش شیرین تست  زدم کف نکرد حامله هم نبودم درست بود برا من حالا نمیدونم  مال ...

خب من امتحان میکنم بعد اگه درست بود جوابشو میدم بهت😉

خب من امتحان میکنم بعد اگه درست بود جوابشو میدم بهت😉

پس اگه با  جوش شیرین تست زدی کف کرد حامله ایی مال من کف نکرد و حامله نبود م 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
پس اگه با  جوش شیرین تست زدی کف کرد حامله ایی مال من کف نکرد و حامله نبود م

من امروز تست زدم کف کرد ولی شب لکه دیدم روی این تستا انگار نمیشه حساب کرد

من امروز تست زدم کف کرد ولی شب لکه دیدم روی این تستا انگار نمیشه حساب کرد

ینی پری شدی؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز