2777
2789
عنوان

وای خدا، چرا اینجوریه آخه😢

261 بازدید | 28 پست

مامانای عزیز شما وقتی میخواین بچه هاتونو بخوابونین چقدر طول میکشه تا بچه خوابش ببره!

دخترم تو تاریکی مطلق و سکوت مطلق دقیق دوساعت و نیم سه ساعت طول میکشه خوابش ببره😢

دقیقه ای یه بار مامان آب میخوام

مامان گشنمه

مامان جیش دارم

مامان آب

دو دقیقه ی بعد مامان تشنمه

مامان غذا میخوام

مامان جیش دارم(میبرمش دسشویی میگه الکی گفتم ندارم)

مامان آب

مامان آب

مامان آب😭😭😭

مامان سیب میخوام(میرم سیب بیارم میگه نه گلابی بیار! گلابی میارم میگه مامان چرا موز نیوردی)

مامان بابا خوابه؟

مامان آب!

مامان پتوم کو؟ 

مامان کو بالشتم!

مامان آب

مامان جیش دارم(با عصبانیت میگم بگیر بخواب الکی نگو همین الان رفتی! میگه مامان ماااامان ریخت تو شرتم😢!)

مامان من نیایشو دوس ندارم!

مامان فردا بریم پارک؟

مامان صبحونه بخوریم؟(من: مامان جون صبونه صبح میخورن نه الان) 

مامان بریم بیرون موانا(انیمیشن) نگاه کنیم

مامان شیر.....

مامان.....😭😭😭😭😭

یعنی همه ی هدفش اینه که نخوابه! 

چیکار کنم که زود بخوابه😣از کله ام داره دود بلند میشه🤕

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

روز نخوابونش که شب بخوابه، روزا ببرش پارک یا خاته بازی که خسنه بشه خودش میخوابه

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه

دو سال و ده ماه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چرت بجه رو تو تاریکی نگه میداری 

اگه شب خواب روشن کنم که میره کل اتاقو به فنا میده بس گه خرابکاری میکنه و به هم میریزه! اونجوری دیگه عمرا بخوابه

بزار روز خیلی خسته بشه وظهر هم نخوابه بعد شب راحت می گیره می خوابه

روزا نمیخوابه

دختر من همه این هایی که گفتی هست

صبح ۸ و ۴۵ دقیقه پاشد ظهرم نخوابید ۱۲ و ۲۰ دقیقه با تلاش های مستمر من خوابید

۳ سال و ۴ ماهشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

آخی عزیزم درکت میکنم چون دختر منم یه کم طول میکشه بخوابه ولی از دو سه ساعت قبل اینکه واقعا خوابش بیاد نمیذارمش تو سکوت وتاریکی میذارم قشنگ بازیش وبکنه بعد که خسته شد میریم تو رخت خواب سی دقیقه ای خوابش میگیره 

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن