2777
2789
عنوان

ازم متنفره

1261 بازدید | 70 پست

بچه ها خیلی حسه بدیه امیدوارم هیچ وقت تجربش نکنید نمیخوای از سردی ها و بی علاقگی های قبلی بگم همین قضیه جدید و تعریف میکنم براتون ب لصرار شوهرم ی مدت رفتم مسافرت خونه مامانم هفته ب هفته میگذشت حتی یبارم نمیگفت بیا تا اینک ی ماه طول کشید موندم هر روز ۲ دقیقه ز میطد و سرد برخورد میکرد و خداحافظ تا اینک بحثمون شد روزی ک قرار بود برگردم هر چی دلش خواست گفت و اینک دیگ برنگرد و نمیخوامت و راحتم منم واقعا حس میکردم راحته از نبودنم و زندگی خوبی داره با اصرار پدرم برگشتم ولی چ برگشتنی خیلی معمولی احوال پرسی کرد انکار دختر همسایشونم ک هر رور منو میبینه بچشم یکم بغل کرد و بازی کرد بعدش بلند شد رفت بیرون وقتی اومد سر گوشی باهام بحث کرد و کلی منو زد اونم بعد ی ماه گفت اذت بدم میاد فردا برگرد هیچ حسی بهت ندارم  گفت نبودی زندگی راحتی داستم و در نبودت کلی چاق شدم منم چیزی نگفتم باز میخواست بره بیرون ک نذاشتم و کلی باهام بحث کرد دوباره گفتم یعنی چی همش بیرون منو نیزاری خونه دوسستت تنها اخه خونه دوستشیم بعد اخر شب اصرار داشت حدا بخوابه پیش مردا هر چی میگفتن تو اتاق بخواب پیش خانومت ی بهوته میاورد ک اخر راضی شد بعدش دوستاش رفتن بیرون با خانوماشون شوهرم گفت اگ منم زنمو دوست داشتم میرفتم بیرون باهاش کلی دلم شکست بعد موقع خواب چون پتو کم بود کنار من خوابید و گفت بدرد ی چیزی میخوری با من رابطه داشت و گرفت خوابید دارم دغ میکنم هیچ حسی ی من نداده حالم از خودم بهم میخوره با ی بچه چیکار کنم خیلی بده میفهمم بود و نبودم مهم نیست براش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.