2777
2789
عنوان

لک بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درد داشت من شنبه نوبت دارم خیلی استرس دارم صحبت کردم با ببهوشی برام انجام بدن.

دردش شبيه پريودي اگه خودتو شل كني درد نداره من خودمو سفت ميكردم پدرم در اومد ولي اصلا اونجوري نيس دردش كه بخوان بيهوشت كنن 

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
من بعد به سال باردار نشدم دكتر واسم عكس رنگي نوشت رفتم عكس رنگي دادم بماند كه خواهر مادرم  وصلت ...

خوب خدا رو شکر برای منم دعا کنید شنبه ساعت 10 نوبت دارم اگه مشکل دارم با عکس رفع بشه یه هفته از استرس شبها خواب عکس رنگی میبینم 

دردش شبيه پريودي اگه خودتو شل كني درد نداره من خودمو سفت ميكردم پدرم در اومد ولي اصلا اونجوري نيس در ...

اخه من شاید لوله هام بسته باشن چون دوبار حاملگی خارج از رحم داشتم برای این خیلی میترسم😢😢😢

ولي گلم اصلا به خودت استرس وارد نكن بدن هر كسي با بقيه فرق داره هيچ نگراني نداره اميدوارم لك لانه گز ...

همه میگفتن با عگس رنگی درصد بارداری زیاده. امروز رفتم روزه خیلی دعا کردم خیییلی همه رو‌دعا کردم امیدوار بودم شب دیدم اینجوری شد کلا بهم ریختم. امیدوارم همینجوری ک میگید باشه

خوب خدا رو شکر برای منم دعا کنید شنبه ساعت 10 نوبت دارم اگه مشکل دارم با عکس رفع بشه یه هفته از استر ...

عزيييزم اصلا نترس فقط خودتو شل كن كمتر از يه رب وقت ميگيره دردشم تا نيم ساعت بعد ميافته  يعني واسه من اينجوري بود چون دكتر وامونده مرد بود مردم از خجالت واسه همين خودمو سفت ميكردم هي

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
همه میگفتن با عگس رنگی درصد بارداری زیاده. امروز رفتم روزه خیلی دعا کردم خیییلی همه رو‌دعا کردم امید ...

انشالله لک لانه گزینیه استرس نداشته باش .هرچی خدا بخواد همون میشه.

همه میگفتن با عگس رنگی درصد بارداری زیاده. امروز رفتم روزه خیلی دعا کردم خیییلی همه رو‌دعا کردم امید ...

بببين يه چي بگم يكم اميدوار باشي اگه زود تر از موعدته لكت  احتمال زياد بارداري  چون لك لانه گزيني ١٢ روز بعد از بارور شدن تخمك اتفاق ميافته اميدوارم دامنت اين ماه سبز بشه ميفهمم چي ميكشي

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
خوب خدا رو شکر برای منم دعا کنید شنبه ساعت 10 نوبت دارم اگه مشکل دارم با عکس رفع بشه یه هفته از استر ...

منم مثل شما منو ترسونده بودن والا رفتم عگس گرفتم از اونور رفتم خرید اصلا ترسی نداشت😁 ایشالا هم شما مشکلی نداشته باشی