2777
2789

برو ک هم آزمایش های اولیه و هم سونو قلب رو برات بنویسه. فولیک اسید هم بخور

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبر کن هفته ۸ برو سونو تشکیل قلب بده یدفعه برو. الان بری کاری نمیتونه برات کنه. مکملها هم بعد ۳ ماه باید بخوری. فقط برات یسری ازمایش اهن و تیرویید و... مینویسه 

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
مبارکه 💓💓💓 از علائم هات میگی؟

مرسی عزیزم

درد طولانی مدت سینه هام تیر کشیدن نافم

با عرص پوزش بوی عرقم تند شده

گُر گرفتن بدنم

۲روزم هست که دلپیچه دارمو سوزش معده

مگه سونو قلب هفته ۸اُم نیست؟

چرا ولی اگه قرار باشه بیرون انجام بدی باید تو دفترچت بنویسه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
صبر کن هفته ۸ برو سونو تشکیل قلب بده یدفعه برو. الان بری کاری نمیتونه برات کنه. مکملها هم بعد ۳ ماه ...

آها من ۴هفته قبل اقدام آزمایش کلی دادم مشکل نداستم باز باید ازمایش بدم؟

منم معدم سنگینه تخمدان راستم تیر میکشه دمای بدنم بالاست وسینمم بعضی وقتا درد میکنه یک روز از موعدم گ ...

ایشاله بارداری من دو روز از پریودم گذشت بی بی گذاشتم خط کمرنگ افتاد فرداش آز دادم مثبت بود

آها من ۴هفته قبل اقدام آزمایش کلی دادم مشکل نداستم باز باید ازمایش بدم؟

همون ازمایشتو با سونوی قلب ببر پیش دکترت اگه نیاز باشه برات مینویسه.. 

من یدفعه سونوی ان تی   تو ۱۲ هفته هم دادم همرو بردم پیشش.. نمیخواستم الکی پول ویزیت بدم

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
همون ازمایشتو با سونوی قلب ببر پیش دکترت اگه نیاز باشه برات مینویسه..  من یدفعه سونوی ان تی &n ...

همون آبجیم میکه الان بری علکی پول ویزیت باید بدی یهو ۸هفته برو 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز