2777
2789
عنوان

میشه بیاید...درددل

101 بازدید | 7 پست

دوستان من وقتی میرم جمع شلوغ یا کوچک گاهی خیلی ناراحت میشم...چون کسی به حرفای من توجه نمیکنه...اصلا وقتی من حرف میزنم همش یکی تو حرفم میپره و هیچکس انگار نشنیده چی گفتم.

البته بگم پر حرف نیستم و بموقع حرف میزنم...

حرفای الکیم نمیگم....اما انگار همیشه حرف اونای دیگه بیشتر برو داره که بمن کسی گوش نمیده...گاهی خیلی جوش میزنم..

حتی مامانم بین منو خواهرم مساوات نداره...همش با اون صحبت میکنه...نگاهاشو تقسیم نمیکنه...خواهرمم همش تو خرف یکی میپره ولی بازم به صحبت اون توجه میشه...انگار اون خیلی مهم تره...گاهی فک میکنم کلا شنونده باشم بهتره...

میشه بگید چکار کنم که انقد جوش نزنم.

ممنون

میشه برا بچم دعا کنی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا منم پیش اومده رو خودم کار کردم سعی کن با صدای بلند ورسا حرف بزنی حرفاتو یبار توذهنت مرور کن کلمات قشنگ استفاده کن با اعتماد بنفس حرف بزن سعی کن به چشمای طرف خیره شی و توی موضوعات مرتبط از حرفای طنز استفاده کن اینجوری مشتاقن که تو همش حرف بزنی

برای من این روشها عالی بود جوری که تو جمع هایی که نیستم کمبودم حس میشه

دیگه هم واس مسئله ی به این کوچیکی جوش نزن

عزیزم برا منم پیش اومده رو خودم کار کردم سعی کن با صدای بلند ورسا حرف بزنی حرفاتو یبار توذهنت مرور ک ...

من هم رسا صحبت میکنم هم اعتماد بنفس دارم...واقعا نمدونم چی میشه...اینطور که بخام انقد راجع بهش فکر کنم هم افسرده میشم و هم اعتماد بنفسم میاد پایین

آخه چرا من اصلا مهم نیستم😭😢

میشه برا بچم دعا کنی....
من هم رسا صحبت میکنم هم اعتماد بنفس دارم...واقعا نمدونم چی میشه...اینطور که بخام انقد راجع بهش فکر ک ...

یه مشکل بزرگت اینه که درمورد خودت اینجوری فک میکنی مثبت اندیش باش اون موقعست ک واقعا میشه گفت اعتماد بنفست بالاست

ولی خب ببخشیدا ولی نشانه بی ادبیه افراد جمعتون هس ک وسط حرفت میپرن و‌ تو همچین جمعی حرف نزنی خیلی بهتره و قطعا مشکل از تو نیست

یه مشکل بزرگت اینه که درمورد خودت اینجوری فک میکنی مثبت اندیش باش اون موقعست ک واقعا میشه گفت ا ...

اره واقعا.من فک میکنم حتی خواهرم بمن حسودی میکنه که اینطور میکنه.همش میخاد خودش مورد توجه باشه....مطمئنم رو من حساس شده...البته همیشم برندس...چون خیلی توجه همه به اونه

میشه برا بچم دعا کنی....
اره واقعا.من فک میکنم حتی خواهرم بمن حسودی میکنه که اینطور میکنه.همش میخاد خودش مورد توجه باشه....مط ...

شک نکن همینه دلیلش

تو هم اگ میخای بیشتر از خواهرت مورد توجه مامانت باشی وقتایی ک با مامانت تنهایی خودتو لوس کن براش دیگ کم کم توجهش ب تو بیشتر میشه