2777
2789
عنوان

غنچه های زخمی

653 بازدید | 15 پست

بچه ها بنظرتون مارال و ساغر خواهر هستن؟ اخه تو نامه ی اولی که مارال خوند و آیهان برای بانو نوشته بود گفته بود با یکی دیگه هم رابطه داشته و ازش یک دختر داره

خدایا تنهاییا چرا منو رها نمیکنن ... آدما انگار برای من دعا نمیکنن ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماور دافنه که تازه پیداشده مادرش نیست وداره قولش میزنه میخواد لبره کلیه هاشو در ارن😀😀

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
قسمت های بعدیش چی میشه؟

والا قسمتای جالبش و دیدم ک سوگل میمیره اسمشو رو بچش میزارن قبل مردنش فیلم میگیره و اینک جمره با یه پسره دیگ ازدواج میکنه و نازان مایه دار میشه ازدواج میکنه

اینجور که من میدونم مارال خودشو بجای ساغر جازده.دراصل ساغر نوه ی.......

اخه اونجوری ک توی نامه نوشته بود یک نوه ی دیگه هم جز ساغر دارن .. اون کیه من فکر میکردم مارال باشه

نه مارال ساغر خواهر نیستن

جمره و سرکان عاشق هم میشن و باهم رابطه دارن

ایلول با پلیس علی ازدواج میکنه

جلو ازدواجسون سوگل زایمون که میکنه بعدمیمیره

و....

سرکان هم سرطان میکیره ولی خوب میشه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
نه مارال ساغر خواهر نیستن جمره و سرکان عاشق هم میشن و باهم رابطه دارن ایلول با پلیس علی ازدواج میک ...

پس نوه ی صدری اون یکی دیگشون کیه؟ جمره با سرکان ازدواج میکنن؟

نه مارال ساغر خواهر نیستن جمره و سرکان عاشق هم میشن و باهم رابطه دارن ایلول با پلیس علی ازدواج میک ...

ساغر چی میشه؟

مارال چی میشه؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏