سلام دوستان شیرازی... من عسلویه زندگی میکنم و خانواده ام تهران هستن... برای زایمانم یعنی از ماه 7 میرم تهران ولی این مدتو میخوام زیر نظر یه دکتر زنان خوب توی شیراز باشم! مثلا برای تست غربالگری و بقیه کارها که ضروریه... چون خیلیم خوب نیست بیام و برم... بهم یه دکتر خوب معرفی میکنید؟ یه دکتری که علاوه بر باسواد بودن مهربون و خوش اخلاق باشه و یکی یکی مریض ویزیت کنه نه چند تا چند تا.... اگه جوابمو بدین منو مدیون خودتون کردین...ممنون
سلام دوستان شیرازی... من عسلویه زندگی میکنم و خانواده ام تهران هستن... برای زایمانم یعنی از ماه 7 میرم تهران ولی این مدتو میخوام زیر نظر یه دکتر زنان خوب توی شیراز باشم! مثلا برای تست غربالگری و بقیه کارها که ضروریه... چون خیلیم خوب نیست بیام و برم... بهم یه دکتر خوب معرفی میکنید؟ یه دکتری که علاوه بر باسواد بودن مهربون و خوش اخلاق باشه و یکی یکی مریض ویزیت کنه نه چند تا چند تا.... اگه جوابمو بدین منو مدیون خودتون کردین...ممنون
سلام اسمون جونم منم لامرد زندگی میکنم برای دکترم و زایمانم میرفتم شیراز. من دکترم خانم گلناز شمشیری بود من ازشون خیلی راضی بودم خیلی هم مهربون هستن،ولی منشیش چند نفرو باهم میفرسته داخل، میتونی ی بار امتحان کنی 6473309 اینم شمارش.
یشی جون من دکترم قاسم خانی بوده قبلا یعنی تا پارسال خیلی خوب بود و راضی بودم ازش ولی جدیدا به شدت سرش شلوغ شده یکی از حسنهاش این بود که برای مریض وقت میگذاشت اما الان شده مثل بقیه دکترها و هول هولی مریض میبینه من اواخر فروردین با خونریزی شدید رفتم مطبش و اینقدر بی اهمیت رفتار کرد که مجبور شدم برم یه جای دیگه با اینکه مریضش بودم و به خوبی هم منو شوهرم رو میشناسه
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq