اگه از اقدامتون بيشتر از دو هفته گذشته باشه لكه پريوديه اگه كمتر لانه گزينيه
من این ماه دقیقا۸روز بعد پری لکه های قهوه ای داشتم تا۴روز نظرت لکه لانه گزینیه؟؟؟
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
زیاد سخت نگیر.هیچ چیز مطلقی وجود نداره.این موارد در هر زنی متفاوته.شاید باردار باشی و لکه بینی هم داشته باشی تا مدتها.من توی ماه سوم و پنجم خونریزی داشتم حتی.مختصرررر
مال من اولش دوروز اول یکم لکه هازیادبود ولی دوروز بعدا کم بودخیلی ولی نمیدونم چرااینطوری بودم تاحالا واسم پیش نیوفتاده همیشه پری هامم منظمه
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
با اين وجود احتمالا مال لانه گزينيه حالا تا فردا پس فردا صبر كن ببين پري ميشي يانه اگه نشدي كه مبار ...
ای وااآاااااای خدا کنه ینی اگه بارداربشم دنیارو خبرمیکنم😍😍😍😍😍