2789
عنوان

دردو دل😢

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست
عزیزم اگه شوهرت خوبه فقط بچسب به زندگیت نذار این فکرا بهترین دورانتون رو خراب کنه.فقط از خدا بخواه ب ...

میگن نداریم ولی من باورم نمیشه چون برا دخترشون خوب خرج میکنن،من به خودشون نمیتونم حرفی بزنم ولی صبرم لبریزمیشه به شوهرم میگم اونم ناراحت میشه خب😢😕

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میگن نداریم ولی من باورم نمیشه چون برا دخترشون خوب خرج میکنن،من به خودشون نمیتونم حرفی بزنم ولی صبرم ...

ببین تجربه کردم من که میگم حرفاتو مودبانه بهشون بزنن هی تحمل نکن و به جون شوهرت غر بزنن مخصوصا که شوهرت خوبه.نذار خسته بشه و صبرش تموم بشه

میدونم تنهایی زندگی ساختن سخته ولی خدا واقعا بزرگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا بشی عروس بده  پس من عروس بده هستم 😕😕 با خنده بگو مامان تو اون یکی عروسا رو بیشتر دوست د ...

مامانم میگه توهیچی نگو بسپرش به ماکه بزرگتریم ولی دلم میسوزه برامامان بابای خودم که برامون کم نمیذارن ولی اونا حتی یه جعبه شیرینی نگرفتن بیارن چقدمن خجالت کشیدم روزبله برونم😢

ببین تجربه کردم من که میگم حرفاتو مودبانه بهشون بزنن هی تحمل نکن و به جون شوهرت غر بزنن مخصوصا که شو ...

خب نمیدونم چجوری بگم که نه بهشون بربخوره نه من بشم عروس بده و بخیله

خب نمیدونم چجوری بگم که نه بهشون بربخوره نه من بشم عروس بده و بخیله

خب به نظر من اصلا حرف کارایی که برای اونا کردن رو پیش نکش که حسودی به نظر بیاد.فقط یجوری بهشون بگو که به کمکشون نیاز دارید و بجز اونا کسی رو نداری.حداقل بعدا از خودت لجت نمیگیره که هییچی نگفتی و به خودت نمیگی اگه میگفتی کمک میکردن.درواقع اتمام حجت کردی ولی از خودتم نرجوندیشون 

خب به نظر من اصلا حرف کارایی که برای اونا کردن رو پیش نکش که حسودی به نظر بیاد.فقط یجوری بهشون بگو ک ...

اونامیگن نداریم شوهرمنم ادمیه که نمیخوادهیچجوره خانوادشوتحت فشاربذاره تاحالاهیچی ازشون نخواسته خب هرکی باشه ازخدامیخواداگرم داشته باشه نمیده،غیرمستقیم یبارمادرشوهرم داشت میگفت الان زندگیاخیلی سخت شده زن و شوهربایدهردوشون کارکنن تا مایحتاجشونو فراهم کنن اینوگفت چون من کارمندنیستم و چندین بار یجوری حرفوپیش میکشه میخوادمن کارکنم انگار من بایدخرجی بدم نه شوهرم بگذریم،بعد من باخنده گفتم اگه زن و شوهرجفتشونم کارمندباشن بازم بااین شرایط سخت بدون حمایت خونواده ها کاری ازپیش نمیبرن دیگه هیچی نگفت

اونامیگن نداریم شوهرمنم ادمیه که نمیخوادهیچجوره خانوادشوتحت فشاربذاره تاحالاهیچی ازشون نخواسته خب هر ...

به نظر من دیگه بحثو کش نده منم معتقدم زنو شوهر باید باهم زندگی رو بستزن دیگه اون دوره ای نیست که مردا همه بارو زندگی رو تحمل کننو ما زنام بایو یه نقش موثبی داشته باشیم حالا نه حتما با کارمدنی یا بیرون کار کردن البته این نظر منه و خودمم کارمندم و خوشحالم تو موفقیت های زندگیمون سهم دارم.خیلی هم راضیم که صفر تا صد زندگیمونو خودمون دوتا ساختیم با سختی خیلی زیاد و منت هیچ کس هم سرمون نیست.بخدا زندگی بدون منت خیلی لذت و افتخار داره.

مسدونم سخته ولی خدا خیلی بزرگه