2789
عنوان

دردو دل😢

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 36 پست

خودتم میگی بنده خداها ورشکست شدن،پس لطفا از خرج نکردنشون ناراحت نشو و بهشون حق بده

زمان دوتا عروس بزرگتر داشتنو خرج کردن ولی الان ندارن و این تقصیر خودشون نیس

مطمئن باش اگه الانم وضعشون مثل گذشته بود واسه تو هم هیچی کم نمیذاشتن... نه خودت ناراحت شو و نه با حرفات شوهرتو ناراحت و شرمنده کن

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
من خیلی زبون دراز نیستم ولی اینجور مواقع میرم میگم چرا وتسه اون کردی واسه من نه !مگه من عروست نیستم ...

من جوابشونوفقط بادورشدن و نرفتنم میدم خودشون خیلی میپرسن چرانمیای خونمون ولی من نمیگم دلیلش چیه😔

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی اینا رو گفتن بگو نه بابا مهم نیس فکرشم نکنید خودمون میخریم کم کم .غصه نخورین.

خیییلی ادمای خوبین.

وگرنه اگه قصدشون جزوندن باشه بلدن چطور بگن که تو ناراحت شی نه اینکه معدرت بخوان

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
خب عزیز میگی ورشکست شده .نداره خب. اونا هم بخاطر اون میگن واسه مسرای دیگه گرفتیم که فک نکنی خسیس ...

ازمن معذرت نخواستن وقتی به شوهرم میگم اینجوری گفتن میگه بابام شرمندس که دستش بستس و نمیتونه برامون خرج کنه

من حسرت چیزی به دلم نیست ولی وقتی میبینی اینجوریه ادم حس میکنه تبعیض قائل میشن خواه ناخواه مقایسه پی ...

اینکه میان میگن حیلی بهتره تا اینکه مثل خاله من یواشکی بخره شاید فک میکنن شما بخیل نیستی 

خاله من تمام جهاز عروس کوچیکه رو یواشکی  خرید و پیش ما می گفت خودش آورده،آی منو جاری وسطیو حرص میداد ،صداقت اونا بهتر از دروغ و دغله 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
ازمن معذرت نخواستن وقتی به شوهرم میگم اینجوری گفتن میگه بابام شرمندس که دستش بستس و نمیتونه برامون خ ...

خب پسرت شرایط باباش رو میدونه.زرنگ باش حتی اگه شوهرتم ناراحت بود بگو اشکالب نداره خودمون میگیریم  بدار سوهرت بدونه چه زن خوبی داره و مهربون

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
وقتی اینا رو گفتن بگو نه بابا مهم نیس فکرشم نکنید خودمون میخریم کم کم .غصه نخورین. خیییلی ادمای خوب ...

ازمن معذرت خواهی نکردن وقتی پیش شوهرم گله کردم میگفت پدرم شرمندس بخاطراینکه نداره خرج کنه برامون

من جوابشونوفقط بادورشدن و نرفتنم میدم خودشون خیلی میپرسن چرانمیای خونمون ولی من نمیگم دلیلش چیه😔

خوب بگو دختر 

خیلی از سو تفاهما همین جوری پیش میاد ،شاید با یه گفت و گوی ساده تمام دلخوریت از بین بره 

من باشم حتما میگم ،جالبه خاله من تو اینجور مواقع به لکنت میفته 😄😄😄 بعد هم چون دروغگوی ماهری هست سریع یه چیزی می بافه 😒😒😒

خوب پس الکی میخای خودتو ناراحت کنی حالا که خوبند بهونه نگیر مگه همه چیز پوله بابا شاید ان موقع داشتند الان خوب ندارند دختر خوب  سر چیزای الکی بهونه نگیر و خودت را بده نکن این حرفا چیه 

همه چی درست میشه 

مراسم پاتختی به عهده خانواده عروسه من انقددلم گرفته میخوام نذارم مامانم مراسم بگیره چراپدر منو شوهر من خرج کنن بقیه شادی کنن و ابروشون حفظ بشه؟

عزیزم اگه شوهرت خوبه فقط بچسب به زندگیت نذار این فکرا بهترین دورانتون رو خراب کنه.فقط از خدا بخواه باور کن وقتی فقط به خدا پناه میبری و از خودش میخوای یجوری بهت کمک میکنه که دیگه کمک کسی به چشمت نمیاد.توقعت رو بیار پایین تا کمتر اذیت بشی.اگه هم میگی خانواده شوهرت خوبن و رابطتتون خوبه نذار خراب بشه.اگه میدونی ندارن بحث فرق میکنه ولی اگه دارن و کمک نمیکنن مودبانه بهشون بگو اگه شما کمکمون نکنین پس ما از کی توقع داشته باشیم و شما باید از ماکه جوونیم حمایت کنید و از این حرفا.

میترسم بگم و بشم عروس بده😔

چرا بشی عروس بده 

پس من عروس بده هستم 😕😕

با خنده بگو مامان تو اون یکی عروسا رو بیشتر دوست داری واسه اونا این کار ها رو کردی 

اتفاقا گفتن بهتر از نگفتنه شاید واست دلیلی آوردن که آروم کردتت 

ازمن معذرت خواهی نکردن وقتی پیش شوهرم گله کردم میگفت پدرم شرمندس بخاطراینکه نداره خرج کنه برامون

خب عزیزم از پدر شوهرت توقع نداشته باش بنده خدا بیاد سرشو پایین بندازه و بگه ببخشید. ورشکستگیش به اندازه کافی شرمندش کرده.خودتو بذار بجاشون درکشون میکنی.شاید اینقدر که از کارایی که برای اون پسراشون کردن تعریف میکنن میخوان بگن که ما الان پول نداریم قبلا داشتیم فکر نمیکنم به خاطر این باشه که بخوان لج تو رو در بیارن اونم اینجوری که میگی آدمای خوبین