2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نمیتونم به قرآن دست بزنم بعضی دقتا به خدا میگم چرا بعضی روزا نمیخوای ما عبادتت کنیم روزایی که ...

برا آرامشت حمد و توحید  میخونم و صلوات میفرستم .تو هر شرایطی یاد خدا دل رو آروم میکنه .😘

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
ممنونم ❤

خواهش میکنم عزیزم,اینو بدون ک استرس با بشر همراست! من خودم 4هفته بشدت استرس گرفتم ولی گذشت.....

گاهی میاد سراغم ولی بازم میگذره

تا میتونی قران گوش بده و دعا بخون بزار بدنت پر بشه از عطر خدا و آرامش واینو بدون ک خیلی از مردم درگیر استرس هستن پس اصلا نگران نباش! سعی کن باهاش مقابله نکنی و بپذیریش,اون وقته ک بدنت قوی میشه و بهترین راه حل ها بفکرت میرسه.

و درضمن زیارت امام زاده ها و بودن در فضاشون خیلی ارامش بخشه وصلوات نذر ائمه

دوست خوبم راستی دیروز تو یه کانال دعا دیدم ک کسی ک اضطراب شدید داره سوره تحریم رو خوبه بخونه

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
خواهش میکنم عزیزم,اینو بدون ک استرس با بشر همراست! من خودم 4هفته بشدت استرس گرفتم ولی گذشت..... گاه ...

من استرسم به خاطر چشمامه که مشکل پیدا کرده 

همش میترسن هیچ وقت خوب نشه

ممنونم ازتون

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
من استرسم به خاطر چشمامه که مشکل پیدا کرده  همش میترسن هیچ وقت خوب نشه ممنونم ازتون

عزیزم اصلا نگران نباش اصلا!

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ اتفاق بدی نمیفته اگه فقط توکلت بخدا باشه و صداش بزنی خوب خوب میشی!

دستت روبزار روی چشمات و ایت الکرسی بخون.بعد نماز دست بکش ب سجده گاهت ب تربت امام حسین ع و بمال بچشمات,اصلا برای چشم دعای مخصوص داریم سرچ بزن پیدا میکنی و یا درکتاب های دعا.

دوست خوبم ذکر یا الله الشافی,یا شافی,یامن اسمه دوا وذکره شفا رو زیاد بگو ب نیت چشمات اینو بدون ک ذکر و دعا معجزه میکنه! اصلا چشمت ی بهانست برای نزدیک شدن بخدا و خدا ازت میخوات ک ب بهانه چشمت دعا کنی و بری سمتش 

ذکر استغفار هم زیاد وبگو

و درآخر برات آرزوی سلامتی و شادی و عاقبت بخیری دارم وهدیه به پیامبر ص و امام حسن ع و امام رضا ع 1دورصلوات میفرستم برای خوب شدن چشمات

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
عزیزم اصلا نگران نباش اصلا! هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ اتفاق بدی نمیفته اگه فقط توکلت بخدا باشه و ...

ممنونم ازت ایشالا حاجت روا بشی 

خیلی حس بدیه حتی نمیتونم ذکر بگم 

کاش دیگه خدا بهم رحم کنه 

ممنونم ازت ایشالا حاجت روا بشی  خیلی حس بدیه حتی نمیتونم ذکر بگم  کاش دیگه خدا بهم رحم ک ...

عزیزدلم انسان حالش بعضی روزا با روزای قبل فرق میکنه ناراحت نباش, ی روز میرسه ک دلت میخواد ذکر بگی و همش دعا کنی,ی روز حال نداری! طبیعیه

بقول شاعر:دائما یکسا نباشد حال دوران غم مخور!

من بجات ذکر میگم و بیادت هستم اگه ذره ایی قابل باشم! و دعا میکنم حال خوب دعا و آرامش ب قلبت جاری بشه

دعاگوتم عزیزم🍀فقط دستت رو بزار تو دست خدا و سعی کن آروم باشی و همه چی رو بخودش بسپاری

راستی:دو ذکر و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد و

حسبی الله و نعم الوکیل نعم المولی ونعم النصیر ,هم درموارد اضطراب و تشویش و سرگردانی معجزه میکنه.از ته قلبت ذکرهارو بگو

عزیزدلم انسان حالش بعضی روزا با روزای قبل فرق میکنه ناراحت نباش, ی روز میرسه ک دلت میخواد ذکر بگی و ...

ممنونم که اینقد مهربونی ایشالا خودتم حاجت روا بشی