2777
2789

من مارک کنوود دارم هفت ساله

توش غیر از اسنک

کوکوسیب زمینی و کوکو سبزی و کیک هم درست میکنم گاهی

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه من همیلتون اسمش 

خیلی سال پیش خریدم 

راضی ام خوبه

توش اسنک درست کردم فقط ی بارم کیک 😂

چندتا تیکه جدا داره برا استیک فکنم اما تابحال استفاده نکردم 😐

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
من مارک کنوود دارم هفت ساله توش غیر از اسنک کوکوسیب زمینی و کوکو سبزی و کیک هم درست میکنم گاهی

کوکو چجوری توش درست میکنی؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من مارک کنوود دارم هفت ساله توش غیر از اسنک کوکوسیب زمینی و کوکو سبزی و کیک هم درست میکنم گاهی

خوب ميشن؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

منم کنوود دارم راضیم ازش

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من جیپاس دارم .جنسش متوسطه . توش اسنک و کیک درست می کنم . کوکوسبزی اوایل می پختم شوهرم دوس نداشت کلا کوکو نپختم . 

ولی هر چی می گیری یه چیز بگیر قطعات تفلونیش جدا بشه و شسته بشه 

کوکو چجوری توش درست میکنی؟

صفحه رو چرب میکنم و میذارم داغ داغ شه

مواد کوکو رو میریزم توش(تو هر خونه یه قاشق)

درشو میذارم تا بپزه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
خوب ميشن؟

آره عزیزم ما که دوست داریم

ولی خب ذائقه ها فرق داره شاید یکی کوکویی که ازش روغن بچکه رو بیشتر دوست داشته باشه

ولی خب این مدلی که من درست میکنم کم چرب تره و گازم کثیف نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز